Όβερ στο Γουέμπλεϊ…

Master

Καλημέρα, αγαπητοί φίλοι. Στα γρήγορα τρία ματσάκια για σήμερα:

Εδώ που έχει φτάσει η Τότεναμ δεν έχει άλλη επιλογή από το να νικήσει την Ίντερ κι αυτό πάλι ίσως να μην της αρκεί για να προκριθεί στην επόμενη φάση, αφού την τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει στην Καταλονία. Φουλ επίθεση λοιπόν οι Βρετανοί για να εξαντλήσουν τις ελπίδες τους, αλλά και η Ίντερ δεν είναι καμιά χθεσινή ομάδα για να μην μπορεί να απαντήσει στην κόντρα. Βλέπω το σκορ να ξεφεύγει πάνω από τα 3 γκολ.

Η Αϊντχόφεν ουσιαστικά δεν κυνηγάει τίποτα στον όμιλο παρά παίζει μόνο για την τιμή της φανέλας. Όσο για την Μπαρτσελόνα, και ποιος δεν της έχει βάλει γκολ φέτος, έτσι που παρουσιάζεται η άμυνά της; Εάν υπολογίσουμε και τις απουσίες των Ισπανών, καταλήγουμε εύκολα στο να σκοράρουν και οι δυο ομάδες.

Το ότι η επίθεση της Γουέστ Μπρόμιτς πετάει φωτιές το ξέρουν και οι πιο αδαείς με την Τσάμπιονσιπ. Παρόλα αυτά η τελευταία φορά που κράτησε το μηδέν πίσω ήταν πριν 11 ματς εδώ και 2 μήνες. Οι Ουαλοί της Σουόνσι κάνουν πορεία ασανσέρ με νίκες και ήττες εναλλάξ και δεν ξέρω εάν μπορούν να νικήσουν αλλά σίγουρα μπορούν να βάλουν γκολ. Θα πάμε κι εδώ με το γκολ/γκολ.

email > master@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
28-11-2018

Tottenham – Inter
Eindhoven – Barcelona
Swansea – West Bromwich

O2.5
G/G
G/G

100 4.43 -100