Όλα μοιάζουν καλοκαίρι …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στο τέλος της σεζόν και τις καλοκαιρινές διακοπές, για την Premier League και την Championship με την 34η και 42η αγωνιστική αντίστοιχα.

Η Tottenham υποδέχεται την Huddersfield. Η Tottenham έρχεται με… φόρα από τη νίκη κόντρα στην Manchester City για το Champions League, ενώ θα κάνει και το… ντεμπούτο της στο νέο της γήπεδο σε αγώνα της Premier League. Η Huddersfield έπεσε και μαθηματικά κατηγορία και έτσι δεν θα μπορέσει να… χαλάσει το πάρτι των γηπεδούχων, οι οποίοι θέλουν και οπωσδήποτε τη νίκη, για να διατηρηθούν στην τέταρτη θέση, ή και να ανέβουν στην τρίτη, σε ενδεχόμενη ήττα της Chelsea από την Liverpool.

Η Fulham υποδέχεται την Everton. Οι γηπεδούχοι υποβιβάστηκαν και αυτοί μαθηματικά, έπειτα από την ήττα από την Watford και στην ουσία παίζουν χωρίς κίνητρο τις τελευταίες αγωνιστικές. Η Everton από την άλλη είναι σε φόρμα και θέλει να κυνηγήσει την έβδομη θέση, που υπό προϋποθέσεις θα δώσει ευρωπαϊκό «εισιτήριο», με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται ένα πόντο πίσω από την Leicester και την Wolves.

Η Manchester United υποδέχεται την West Ham. Οι γηπεδούχοι έχουν «κλειδώσει» ουσιαστικά θέση για την Ευρώπη, όμως θέλουν να βγουν και στο Champions League. Η Westh Ham εφόσον κατάφερε να σωθεί τόσο εύκολα, πλέον παίζει χωρίς άγχος και το γεγονός πως οι δύο ομάδες αγωνίζονται στο Old Trafford, δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στην Manchester United για τη νίκη.

Η Sheffield United υποδέχεται την Millwall. Η Sheffield United θέλει να παραμείνει σε… τροχιά ανόδου και να επιβληθεί της Millwall, η οποία και αυτή θέλει τη νίκη, αλλά για να παραμείνει στην κατηγορία, διότι είναι ένα πόντο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, όμως δεν πιστεύω πως έχει την ομάδα, για να την κοντράρει.

Η Derby υποδέχεται Bolton. Οι γηπεδούχοι κυνηγούν την έξοδο στα Play-Off της ανόδου και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν αυτό. Απέναντί τους έχουν μια ομάδα που πλέον έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για να σώσει την κατηγορία και παρ’ όλο που η Derby έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, πιστεύω πως θα πάρει τη νίκη.

Η Leeds υποδέχεται την Sheffield Wednesday. Η Leeds θέλει να παραμείνει κοντά στην πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος, ή και μέσα σε αυτήν, ενώ η Sheffield Wednesday κυνηγάει μια θέση στα Play-Off, όμως η Leeds είναι πολύ καλύτερη ομάδα και αγωνίζεται μέσα στην έδρα της.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
13-04-2019

Tottenham – Huddersfield
Fulham – Everton
Manchester U. – West Ham

1/1
2
Over 2.5

100 4.73 -100
13-04-2019

Sheffield U. – Millwall
Derby – Bolton
Leeds – Sheffield W.

1
1
1

100 4.54 -100