Όλα στον άσσο …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

37η και προτελευταία αγωνιστική του Σκωτσέζικου πρωταθλήματος.

Η Livingston πλέον δεν έχει κανένα άγχος από την άποψη να σώσει την κατηγορία, αφού έτσι και αλλιώς το είχε καταφέρει από την λήξη της κανονικής διάρκειας, σε αντίθεση με την Dundee, η οποία δεν κατάφερε να επιστρέψει ποτέ στην διεκδίκηση της παραμονής και έτσι θα υποβιβαστεί. Σε αυτό το παιχνίδι δεν χωράνε πολλές προβλέψεις, απλά πας με την ομάδα που είναι καλύτερη και αυτή είναι η Livingston, η οποία έχει και το πλεονέκτημα της έδρας.

Μονόπλευρο κίνητρο στο επόμενο παιχνίδι ανάμεσα στην Kilmarnock και την Hibbernian, αφού οι φιλοξενούμενοι μετά την ήττα τους στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στην Rangers, αποχαιρέτησαν τις όποιες ελπίδες είχαν για να πάρουν ευρωπαϊκή θέση. Από την άλλη η Kilmarnock «καίγεται» για τη νίκη, για να καταφέρουν να φτάσουν ακόμη ένα… βήμα από τα ευρωπαϊκά «σαλόνια» και με την βοήθεια του κόσμου τους πιστεύω θα τα καταφέρουν.

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι το St. Johnstone-Motherwell, αφού και οι δύο ομάδες είναι αρκετά μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού. Θα επιλέξω τον άσσο, διότι η St. Johnstone παίζει στην έδρα της και η Motherwell έχει αρκετές απουσίες.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
11-05-2019

Livingston – Dundee
Kilmarnock – Hibbernian
St. Johnstone – Motherwell

1
1
1

1009.07-100