“φαβορί” και ντέρμπι!

Asian bet

>> H Γουότερφορντ δεν ξέρει να παίζει άμυνα, η Μποέμιαν επίσης. Επιθετικά έχουν ατού και οι δύο και αναμένεται να έχουμε μεγάλο ματς με πλούσιο σκορ και γκολ εκατέρωθεν απόψε. Με νίκη της γηπεδούχου ασφαλώς που είναι σε φουλ φόρμα και ανώτερη σε όλα τα επίπεδα από τους “μπλε”. Το κόμπο 1&Ο2,5 στο 2,05.

>> Άτυχη η Σεϊναγιόκι να χάσει 2-0 εντός έδρας ένα ματς που ήταν ισόπαλο 0-0 μέχρι το 92’. Και με την Ελσίνκι αντίπαλο, όχι με τριτοδεύτερους της λίγκας. Με την Χόνκα που ακόμα δεν έχει βρει πατήματα είναι ακατανόητο να παίζεται φουλ αουτσάιντερ. Το Χ2 στο 1,55.

>> Η Κλίφτονβιλ αδιάφορη, δεν προλαβαίνει ούτε να πάει ένα κλικ παραπάνω, ούτε να πέσει μία θέση παρακάτω. Η Λίνφιλντ; Πρωταθλήτρια Βορείου Ιρλανδίας άφησε δεύτερη οριστικά την Κόλερεϊν. Ενα αδιάφορο ματς, ε; ΠΟΤΕ! Μάχη μεγάλη μεταξύ της εκπροσώπου των καθολικών στη λίγκα του Ιρλανδικού -κατεχόμενου- Βορρά (η Kλίφτονβιλ) και της εκπροσώπου των πιο ακραιφνών προκλητικών προτεσταντών (της Λίνφιλντ). Συνηθίζουν τις μάχες τις ποδοσφαιρικές και τα πλούσια σε γκολ ματς στο εν λόγω γήπεδο. Το G/G με Over 2,5 στο 2,20.

email > asianbet@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
29-05-2021

Bohemians – Waterford
Honka – SJK
Cliftonvile – Linfield

1& O2.5
(2X)
G/G& O2.5

1005.46-100