Σκορ προκρισης…

Hacker

CL 3ος προκριματικος γύρος… και μια ψιλή στα υπόλοιπα.

# Ζευγάρι υψηλού ρίσκου το Σπαρτακ Μ. – Μπενφικα σωστά ταιριασμενο το σετ αποτυπώνει το στίγμα της συνάντησης… δεν είναι στο pick τους οι ομάδες θα επιχειρήσουν τακτικά το αποτέλεσμα με ότι αυτό συνεπάγεται.

# Με απτα δείγματα γραφής η Φερεντσβαρος μετράει 8/9 νίκες στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας σκοράρει σε ικανοποιητικό τέμπο παίζει με αυξημένες πιθανότητες νίκης… πρώτο βιολί στην Τσεχία η Σλαβια Πράγας συνδιαζει ποιοτητα και εμπειρία βγάζει ενέργεια μεσοεπιθετικά.

# Οριακο φαβορί η Ντιναμο Ζ. όντας ανώτερο μεγεθος θα ψάξει αποκλειστικά την νίκη και σκορ προκρισης … πρώτο δυνατό τεστ για την Λεγκια Β. έχει δύσκολο έργο και την ρεβανς στην Πολωνία.

# Ανοιχτή βεντάλια η αμυνα της Βασαλουντ δέχεται το γκολ συστηματικά… πιέζεται για την νικη η Χελσινγκμποργκ – έχει μείνει πίσω βαθμολογικά- είναι καλύτερη μεσοεπιθετικά θα βρει χώρους να τρυπήσει.

#  4 σερί νίκες η Νιου Ιγκλαντ γράφει 8/9 over με 11 γκολ ενεργητικό… εξίσου επιθετικό σύνολο η Νασβιλ σκοράρει τακτικά μέσα έξω στα 10 τελευταία έχει χάσει μόνο από την Νέα Υόρκη.

# Πιέζεται για την νικη το Σιάτλ προέρχεται απο 2 απανωτές γκελες θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος… κόντρα στην παράδοση και τα προγνωστικά το Ντάλας έχει τον τρίτο λόγο στην συναντηση.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
04-08-2021

D. Zagreb – Legia W.
Vasalund – Helsingborg
New England – Nashville

1
2
goal / goal

100 5.35 -100
04-08-2021

Spartak M. – Benfica
Ferencvaros – Slavia Pr.
Seatlle – Dallas

TG 2-3
goal / goal
1

100 5.67 -100