Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, 2022
 
 

Asian Bet : Profit (+582.6) Yield (19.04%) _____ Bomber : Profit (+2,559) Yield ( 29.4%)  _____ Daily Match : Profit (+10,550) Yield (211%) _____ Best of the Day : Profit (+18,614) Yield (99.54%).

Σχετικά με εμας :

Καλώς ήλθατε στο Tipsmaker.net ένα καθαρά ποδοσφαιρικό-στοιχηματικό site που δημιουργήθηκε απο ανθρώπους που υπηρέτησαν το ποδόσφαιρο και το υπηρετούν ακόμα. Το panel πλαισιώνουν άτομα συγκροτημένα με μακρόχρονη ποδοσφαιρική ικανότητα (ώς ποδοσφαιριστές) αλλά και στοιχηματική εμπειρία. Η φιλοσοφία μας για το στοίχημα και γενικότερα για το ποδόσφαιρο είναι ψυχρή - αντικειμενική - χωρίς προκαταλήψεις και οπαδισμούς με έγκυρη πληροφόρηση σε καθημερινή βάση. Στόχος όλων των συντελεστών που εργάζονται καθημερινά πάνω στο site είναι αποκλειστικά το κέρδος. Δέν είμαστε πορωμένοι ούτε άρρωστοι με τον τζόγο απλά το κάνουμε γιατί είμαστε επαγγελματίες παίκτες του στοιχήματος.Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας. Ο καθένας απο εμάς που παίζουμε στοίχημα κάνει τις επιλογές του και είναι υπόλογος απέναντι στον εαυτό του.Εμείς δεν κάνουμε υποδείξεις σε κανέναν. Δουλειά μας είναι να σας δίνουμε τεκμηριωμένα τα αθλητικά γεγονότα με αναλύσεις - στατιστικές -εκτιμήσεις. Τελικός αποδέκτης και κρητής της όλης προσπάθειας είσται ΕΣΕΙΣ που μας δίνεται την δύναμη να προχωρήσουμε.

Υπεύθυνο Παιχνίδι :

21+

Στο Tipsmaker υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο. Eπισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.