Κερδίζει η Ανζέ …( ΤΑΜΕΙΟ – 5,33 )

Master

Πολλές οι ευκαιρίες στο κουπόνι του Σαββάτου. Για να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει:

Sprortingbet : ακόμα καλύτερες αποδόσεις παίζουν εδω !

Η Ανζέ έπαιξε πολύ έξυπνα και έφυγε νικήτρια από το Μονακό μεσοβδόμαδα και έχει δημιουργήσει ένα μίνι σερί με 3 νίκες στα 4 τελευταία ματς. Φιλοξενεί την Γκενγκάν που έχει 6 ήττες σε 7 παιχνίδια και φαίνεται το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Ο άσος είναι σε πολύ καλή απόδοση.

Πολύ πιθανή η νίκη της Άρσεναλ με την Γουότφορντ αλλά οι κανονιέρηδες δεν εμπνέουν καμιά σιγουριά πίσω – έχουν ήδη δεχθεί 9 γκολ σε 6 ματς – και η Γουότφορντ απέδειξε και στο πρόσφατο ματς του Λιγκ Καπ με την Τότεναμ ότι δεν αστειεύεται. Θα ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δυο ομάδες.

Βίοι παράλληλοι για Γουόλσολ και Άκρινγκτον που έχουν φέρει 8 φορές γκολ/γκολ στα 9 ματς που έχουν παίξει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Γκολ εκατέρωθεν λοιπόν όπως μας έχουν συνηθίσει.

Δεν μπορεί η Ροτσντέιλ να ανακόψει την πορεία της Πόρτσμουθ για την άνοδο. Ενδεικτικά η γηπεδούχος έχει μόνο ήττες τις 4 φορές που αντιμετώπισε ομάδες της πρώτης εξάδας ενώ η ομάδα του λιμανιού είναι δεύτερη και η μόνη αήττητη στην κατηγορία. Διπλό χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Η Πλίμουθ δεν έχει ακόμη νίκη σε 9 αγώνες και σήμερα θα έχει και 8-9 βασικούς παίκτες της εκτός. Πώς να αντισταθεί στην Ντονκάστερ που έχει 6 σερί ματς χωρίς ήττα και κυνηγάει την άνοδο;

Η Νιουκάσλ έχει 3/3 ήττες στο Σεντ Τζέιμς αλλά ήταν με Τότεναμ, Άρσεναλ και Τσέλσι. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό αλλά περιμένω να βγάλει αντίδραση εναντίον της Λέστερ, η οποία όμως έτσι κι αλλιώς παίζει ανοικτά εκτός έδρας. Θα ρισκάρουμε την πρώτη νίκη των ανθρακωρύχων σε συνδυασμό με όβερ 2,5 γκολ.

email > master@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
30-09-2018

Arsenal – Watford
Angers – Guingamp
Walsall – Accrington

G/G
1
G/G

1005.49-100
29-09-2018

Rochdale – Portsmouth
Plymouth – Doncaster

2
2

1005.33+433
29-09-2018

Newcastle – Leicester

1 & O2.5

1004.75-100