Σχετικα με εμάς

ΚΥΡΙΕΣ και ΚΥΡΙΟΙ

Καλώς ήλθατε στο  tipsmaker.net ένα καθαρά ποδοσφαιρικό-στοιχηματικό  site  που δημιουργήθηκε απο ανθρώπους που υπηρέτησαν το ποδόσφαιρο και το υπηρετούν ακόμα.

Το panel πλαισιώνουν άτομα συγκροτημένα με μακρόχρονη ποδοσφαιρική ικανότητα (ώς ποδοσφαιριστές) αλλά και στοιχηματική εμπειρία. Η φιλοσοφία μας για το στοίχημα και γενικότερα για το ποδόσφαιρο είναι ψυχρή – αντικειμενική – χωρίς προκαταλήψεις και οπαδισμούς με έγκυρη πληροφόρηση σε καθημερινή βάση.

Στόχος όλων των συντελεστών που εργάζονται καθημερινά πάνω στο site είναι αποκλειστικά το κέρδος. Δέν είμαστε πορωμένοι ούτε άρρωστοι με τον τζόγο απλά το κάνουμε γιατί είμαστε επαγγελματίες παίκτες του στοιχήματος .Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας. Ο καθένας απο εμάς που παίζουμε στοίχημα κάνει τις επιλογές του και είναι υπόλογος απέναντι στον εαυτό του.Εμείς δεν κάνουμε υποδείξεις σε κανέναν. Δουλειά μας είναι να σας δίνουμε τεκμηριωμένα τα αθλητικά γεγονότα με αναλύσεις – στατιστικές -εκτιμήσεις. Τελικός αποδέκτης και κρητής της όλης προσπάθειας είσται ΕΣΕΙΣ που μας δίνεται την δύναμη να προχωρήσουμε.

Η σύνθεση του panel :

Hacker = Επικεφαλής και συντονιστής του site.Ειδικός στις εκτιμήσεις αποδόσεων και αναλύσεις των αγώνων με πολυετή εμπειρία στο χώρο.Υπεύθυνος για το Daily-match.

Dealer = Καθηγητής μαθηματικών ( επεξεργασία στατιστικού μοντέλου ) με ειδικό βάρος σε μονά αποδεκτά και under – over.

Ballander = Άριστος γνώστης των πρωταθλημάτων της Αγγλίας με σπουδές πάνω στο “αντικείμενο”.

Master = Tαλέντο με ολοκληρωμένη άποψη και εικόνα πάνω στο αντικείμενο και με εκτενέστατες  αναλύσεις γύρω από τα στοιχηματικά δρώμενα.

Bomber = O πλέον κατάλληλος ναρκαλιευτής και πυροτεχνουργός με ενεργοποιημένη την 6η αίσθηση και φουλ αντανακλαστικά για ειδικές αποστολές.

Leader = Επιμελητής και συντάκτης κεντρικής σελίδας.

Free Kick = απο τις πλέον έμπειρες πένες της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής δημοσιογραφίας με σχόλια και αναλύσεις σε καυτά θέματα της επικαιρότητας