Συχνές ερωτήσεις

 

Γιατί να πληρώσω ένα “site” όταν υπάρχουν τόσες ιστοσελίδες χωρίς συνδρομή; 

Επειδή στο Tipsmaker γίνεται επαγγελματική δουλειά τα πάντα αξιολογούνται και φιλτραρονται μέσα από τους πίνακες με τα διαγράμματα (+/-) σε κάθε στήλη. Χασούρα κέρδη όλα στον αέρα τεκμηριωμένα και στην διαφάνεια… βαση στατιστικών και σε συνδιασμό με τις αποδόσεις γίνεται η απόσβεση του αρχικού κεφαλαίου.

 

Τι γίνεται αν θέλω μια πιο λεπτομερή ανάλυση;  

Υπάρχουν συνεργάτες που αρέσκονται σε λεπτομερέστερη παρουσίαση του bet. Αλλοι όχι, παίρνουν όλο το χρόνο στο διάβσσμα, όχι στο γράψιμο. Αυτό που στο τέλος της ημέρας μετράει είναι η επιβεβαίωση κάθε tip.

 

Πώς θα είμαι βέβαιος 100% ότι θα κερδίζω ένα στοίχημα κάθε μέρα;  

Αυτό δεν γίνεται. Αυτό που γίνεται είναι κάθε εκτίμηση και πρόταση να είναι τόσο καλά διαβασμένη και αναλυμένη ώστε να απομειώνεται ο κίνδυνος χασούρας στο ελάχιστο. Και στο τέλος μιας πιο μακράς περιόδου (μήνας, τρίμηνο κ.λπ.) το πρόσημο να παραμένει πάντα θετικό. Οπως συμβαίνει επί σειρά ετών στο roi του Tipsmaker.

 

Κάθε πότε ανανεώνεται η γκάμα των ημερήσιων προτάσεων;  

Το σαιτ ειναι ενεργό ολο το 24ωρο καθώς υπάρχουν συνεχώς εξελίξεις και μετατοπίσεις κεφαλαίων σε σημεία-παιχνίδια παγκοσμίως. Ολες οι προτάσεις των συνεργατών ανεβαίνουν στους πίνακες τουλάχιστον 5 ωρες πριν την έναρξη των αγώνων εφόσον και μόνο κρίνουμε σκόπιμο οτι αξίζει το ποντάρισμα. Άλλωστε μας ενδιαφέρει να διατηρήσουμε τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

 

Εκτός της συνδρομής έχω άλλη υποχρέωση, π.χ. με ποσοστό επί των κερδών προς το Tipsmaker και τους συνεργάτες του;  

Οχι, σε καμία περίπτωση.Το Tipsmaker δεν θα σας ζητήσει ΠΟΤΕ τίποτε άλλο πέραν της συνδρομής σας. Ολο το κέρδος είναι δικό σας και δεν θα λάβετε ποτέ κανένα αίτημα τέτοιοιας φύσης από εμάς.

 

Σε ποια περίπτωση επιστρέφονται χρήματα συνδρομής στους αναγνώστες;

Μόνο σε περίπτωση που κλείσει ξαφνικά η ιστοσελίδα και υπάρχει υπόλοιπο ποσό στον αναγνώστη-συνδρομητή.