Σε φόρμα η Σεβίλλη …( ΤΑΜΕΙΟ – 9,82 )

Asian bet

Καλησπέρα σας,

Μετά από ένα απαραίτητο διάλειμμα την Παρασκευή (28/09), επιστρέφουμε με δυνατές προτάσεις για το Σάββατο (29/09).

Οι επιλογές που υπάρχουν είναι πάρα πολλές και πιστεύουμε ότι θα μας οδηγήσουν στα κέρδη.

Vistabet : Ολα παίζονται εδω !

Αναλυτικά…

Τρομερή εμφάνιση και μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Σεβίλλη την προηγούμενη αγωνιστική με 3-0 κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένχες» ήταν σίγουρα αγνώριστοι, ωστόσο, σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε και η εμφάνιση της ομάδας από την Ανδαλουσία. Η Σεβίλλη έχει πετύχει 14 (!) γκολ στις 3 τελευταίες της αναμετρήσεις και θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στη σαφώς πιο αδύναμη Εϊμπάρ.

Συνεχίζουμε με το γερμανικό πρωτάθλημα, όπου η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ, η οποία εντυπωσίασε την προηγούμενη αγωνιστική, νικώντας με 7-0 την Νυρεμβέργη. Το ματς είναι αρκετά δύσκολο για ασφαλή πρόβλεψη, όμως η εικόνα των Βεστφαλών και η τιμή της νίκης τους στο σημερινό αγώνα αποτελούν δέλεαρ.

Η τριάδα μας κλείνει με το μεγάλο αγώνα της Γιουβέντους κόντρα στη Νάπολι. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ωστόσο, θα αποφύγουμε να ποντάρουμε σε αυτήν, θεωρώντας πολύ ικανούς και τους «παρτενοπέι». Θα πάμε έτσι, στο Over 2.5, το οποίο έχει ρίσκο, όμως, πιστεύουμε στις επιθέσεις και των δύο ομάδων, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να θέλει πολύ το γκολ, καθώς δεν θα αγωνιστεί, όντας τιμωρημένος την επόμενη εβδομάδα για το Champions League.

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
29-09-2018

Eibar-Sevilla
Bayer Leverkousen- Dortmund
Juventus-Napoli

2
2
Ο 2.5

100 9.82 +882