Manchester United manager Jose Mourinho during the Premier League match at the AMEX Stadium, Brighton.

Το τέλος του Mourinho … ( ΤΑΜΕΙΟ – 6.84 & 4.36)

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Τα ψέμματα τελείωσαν. Ο Jose Mourinho παίζει απόψε το κεφάλι του στο Λονδίνο. Αν χάσει η Manchester United, νομίζω πως θα είναι η τελευταία νύχτα του Πορτογάλου στον πάγκο των “κόκκινων διαβόλων”. Στα υπόλοιπα παιχνίδια τον πρώτο λόγο τον έχει η έδρα, εκτός από ένα παιχνίδι.

Τσέλσι – Λίβερπουλ με πριμ 5%* και 200+ ειδικά στοιχήματα!

Το παιχνίδι ανάμεσα στην West Ham και την Manchester United, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου αναπόφευκτα, τραβάει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό, διότι ο Mourinho βρίσκεται σε πολύ δύσκολη, μετά τα τελευταία γεγονότα που έχουν βγει στην δημοσιότητα, για την σχέση μεταξύ παικτών και προπονητή. Η West Ham από την άλλη, δεν είναι κάποια ομάδα-φόβητρο, αλλά θα ποντάρω στο κακό κλίμα που επικρατεί στους φιλοξενούμενους και πιστεύω, πως οι γηπεδούχοι θα πάρουν τη νίκη.

Παιχνίδι που δεν χωράει ιδιαίτερη κριτική το επόμενο, ανάμεσα στην Manchester City και την Brighton στο Etihad. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ καλύτεροι ομάδα, αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που στα πέντε πρώτα παιχνίδια, έχουν μία μόλις νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ακόμα ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί ανάμεσα στην Huddersfield και την Tottenham. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση και άσχημη θέση και δυστυχώς γι’ αυτούς, αντιμετωπίζουν την Tottenham, η οποία μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες, πήρε τη νίκη στην έδρα της Brighton και δείχνει πως μπορεί να πάρει μία άνετη νίκη απόψε.

Η εντυπωσιακή Hearts, μπορεί να στραβοπάτησε στο παιχνίδι με την Livingston, όμως δεν θα κάνει το ίδιο, απέναντι στην Saint Johnstone, η οποία δεν είναι κάτι άλλο, παρά μία μέτρια ομάδα, που θα κυνηγήσει την αποφυγή των αγώνων play-out.

Ήρθε η ώρα να ρεφάρει η Celtic στον αγώνα με την Aberdeen. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει κάκιστο ξεκίνημα για τα δεδομένα τους και βρίσκονται ήδη στο μείον έξι, από την κορυφή του πρωταθλήματος. Η Aberdeen είναι μία καλή ομάδα, όμως πιστεύω πως θα ξυπνήσει ο εγωισμός των παικτών της Celtic και εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Για το τέλος έχουμε το παιχνίδι της Kilmarnock με την Motherwell. Οι γηπεδούχοι είναι μία ομάδα με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, όμως η Motherwell είναι μία ομάδα που δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι τη φετινή χρονιά και είναι αρκετά πιθανό, να κινδυνεύσει να υποβιβαστεί. Πιστεύω πως η Kilmarnock θα καταφέρει να πάρει τη νίκη.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
29-09-2018

West Ham – Man. United
Man. City – Brighton
Huddersfield – Tottenham

1
1
2

1006.84+584
29-09-2018

Hearts – Saint Johnstone
Celtic – Aberdeen
Kilmarnock – Motherwell

1
1
1

1004.36+336