Πατάει σταθερά …

Hacker

Ταμείο έγραψε το κοντέρ στα χτεσινά μοντέλα με 5/6 σημεία και απόδοση ( 5,25 ).

Οπως εχει ανακοινωθεί απο την κεντρική στήλη του editorial προσεχώς το σαιτ θα γίνει συνδρομητικό … προς το παρών ειναι ελεύθερο αργότερα σε κατάληλο χρόνο θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για ολα.

Πάμε στις βασικές επιλογές του Σαββάτου:

# Αουτσάιντερ ολκής η Τάμποφ παθαίνει μπλακ αουτ παίζει σε ουδέτερο  …ξεκάθαρο το προβάδισμα στην Κράσνονταρ πέτυχε επική ανατροπή κόντρα στην Πόρτο διαθέτει βάθος πάγκου για ροτέισον.

# Αήτητη μεσα στο σπίτι της η Οντ με 8 νίκες και 1 ισοπαλία δικαίως διατηρείται μεσα στην πρώτη 3αδα του πίνακα …προκλητικές οι τιμές στο «διπλό» της Ρόζενμποργκ ειναι σε τρομερή φόρμα πέρασε στα πλει οφ του Τσάμπιονς Λίγκ σκοράρει μεσα εξω στα 12 τελευταία.

# Πιο σταθερά πατάει η Κορίνθιανς μετράει 8 ματς άητητη ανεξαρτήτου διοργάνωσης εχει την παράδοση με το μερος της …το γύρισε η Μποταφόγκο μετα απο 4 σερί ήττες εκανε 2 σερί νίκες ωστόσο υπάρχει θέμα στο Σαο Πάολο.  

# 2η πιο παραγωγική ομάδα της Ανατολής η Νιου Υόρκ (43 γκολ σε 25 αγώνες) σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ στα 7 πιο πρόσφατα εντος …αποτελεσματική εκτός  η Νιου Ίνγκλαντ δεν χάνσει στα 6 τελευταία βρίσκει ευκολα δίχτυα.

# Ψηλά στην κατάταξη η Μινεσότα βγάζει χαρακτήρα μπροστά στο κοινό της προέρχεται απο εξαιρετικές εμφανίσεις ( 1 ήττα σε 9 αγώνες ) …εχει αδυναμίες στο ανασταλτικό σκέλος το Ορλάντο δύσκολα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

# Ανεβασμένη ψυχολογικά η Μοντερέι προέρχεται απο 3 συνεχόμενα τρίποντα ( τερ.6-3 ) παίζει με ψυχολογία νικητή …κακό το ξεκίνημα της Τολούκα δεν εχει καταφέρει να πανηγυρίσει στα 4 πρώτα ματς.

email > Hacker@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
17-08-2019

Corinthians – Botafogo
Minnesota – Orlando
Monterrey – Toluca

1
1
1

1004.30-100
17-08-2019

Tambov – Krasnodar
Odds Ballklubb – Rosenborg
New York – New England

2
goal /goal
over 2,5

1004.72-100