Aνώτερη συγκριτικά …

Hacker

CL φάση των ομίλων …2η αγωνιστική πράξη δεύτερη.

# Καθαρόαιμο αουτσάιντερ στον όμιλο η Σλάβια τρέχει με θετικό πρόσημο 12-3-0 στα φετινά επίσημα σε όλες τις διοργανώσεις «τσίμπησε» την ισοπαλία κόντρα στην Ίντερ θα παίξει στα ισια και την Ντόρτμουντ …με την ιδια επιθετική φιλοσοφία η Ντόρτμουντ εχει κενά στα μετόπισθεν δεν κερδίζει στα 3 πιο πρόσφατα.

# Η Γκενκ αγνοεί τη νίκη σε φάση ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ ενω στην πρεμιέρα υπέστει ήττα-διασυρμό απο την Σάλτσμπουργκ ( 6-2 ) …ανώτερη συγκριτικά η Νάπολι εκανε καθαρή νίκη απέναντι στην Λίβερπουλ ψάχνει την πρώτη θέση στον όμιλο.

# Απροσπέλαστη έδρα το «Καμπ Νου» έκλεισε τα 32 ματς αήτητη η Μπαρτσελόνα εχει καλή παράδοση κόντρα σε Ιταλικές ομάδες εξου και ο ασος σε τιμές 1,60 πλας … πιο σφιχτή στο αμυντικό σκέλος η Ίντερ ( σκοράρει και στα 7 επίσημα φέτος ) θα επιχειρήσει να ρεφάρει την ισοπαλία με την Σλάβια στην πρεμιέρα. μέσα Ντεμπελέ και Μέσι, έξω ο Λουκάκου.

# Η πρόσφατη ήττα απο την Σάλκε δεν αλλάζει δεδομένα και ισορροπίες απο πλευράς Λειψίας στα 7 προηγούμενα ειχε 6 νίκες και 1 ισοπαλία με 17 γκολ ενεργητικό παρακαλώ… σε παρατεταμένη κρίση η Λυών αισιώς συπλήρωσε τα 9 ματς χωρίς τρίποντο δύσκολα να γυρίσει το κλίμα.

# 7/9 under εντός η Λίλ ειναι χωρίς νίκη στα 9 πιο πρόσφατα ευρωπαικά παιχνίδια …σαφώς πιο βαριά φανέλα η Τσέλσι χτίζει νεανικό και επιθετικογενές σύνολο χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

# Στην ιδια ευθεία παικτικά Βαλένθια και Άγιαξ κέρδισαν αντίστοιχα Τσέλσι και Λίλ στην πρειμέρα μοιρασμένες οι πιθανότητες νίκης …πρώτο σημείο η ισοπαλία.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
02-10-2019

Genk – Napoli
Barcelona – Inter
Leipzig – Lyon

2
1
1

100 5.09 -100
02-10-2019

Slavia Pr. – Dortmund
Lille – Chelsea
Valencia – Ajax

TG 2-3
under 2,5
goa/ goal

100 5.70 -100