12 χρόνια παρουσίας …

Το Tipsmaker.net έκλεισε 12 χρόνια παρουσίας στον χώρο. Πρόκειται για ένα επαγγελματικό site προγνωστικών που δημιουργήθηκε το 2008 χρήσιμο στοιχηματικό εργαλείο στα χέρια του παίκτη το οποίο ξεκίνησε με αποκλειστικό αντικείμενο το ποδοσφαιρικό στοίχημα.

Με δική σας παρέμβαση τον τελευταίο χρόνο η εντελώς ανακαινισμένη version Τipsmaker. εχουν αλλάξει ριζικά τον τρόπο λειτουργίας του σαιτ. Τα πάντα και οι πάντες πλεόν αξιολογούνται. Όλα τα προτεινόμενα σημεία που ανεβαίνουν στο site συνοδεύονται από πλατφόρμα στατιστικών στοιχείων με πίνακες και σχεδιαγράμματα. Ο κάθε tipster βαθμολογείται ξεχωριστά και κατατάσεται αναλόγως. Το panel απαρτίζουν άτομα συγκροτημένα-ειδικευμένα που εχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο.

Εκτός από τους αρθρογράφους-tipsters η ιστοσελίδα μας περιλαμβάνει και τις στήλες με τα μονά αποδεκτά. Εκει καθημερινά ανεβαίνουν τα πιο hot σημεία. Daily Μatch η στήλη που είχε επιβεβαίωση πάνω από 70% στην πρώτη version του Tipsmaker. Και το 70% στο στοίχημα δεν είναι επιτυχία! ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΚ!

Τις στήλες με τα μονά αποδεκτά στα Daily συμπληρώνουν GG/NG τα U/O καθώς και το Best of the Day εκει οπου ανεβαίνουν τα κορυφαία tips της ημέρας !

Εκτός απο την Αγγλική γλώσσα το Tipsmaker  «εκπέμπει» και σε αλλες γλώσσες δίνοντας την ευκαιρία στην παγκόσμια διαδικτυακή κοινότητα να γνωρίσει τη δουλειά που γίνεται σε καθημερινή βαση και το αίσθημα ευθύνης όλων των συντελεστών.

Φυσικά δεν μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε στη νέα έκδοση και το τρομερό Live Score με άμεση και έγκυρη ενημέρωση για κάθε γκολ σε όλες τις γωνίες του πλανήτη. Πρωταρχικής σημασίας υπηρεσία μέσα από την οποία άπαντες μπορούν να ενημερώνονται -εκτος απο την live εξέλιξη των αγώνων του στοιχήματος- για στατιστικά στοιχεία, σύγκριση αποδόσεων και όλα τα δεδομένα που χρησιμεύουν στην κριτική του αξιολόγηση και εν τέλει στην επιλογή των αγώνων για το παρολί του. Η υπηρεσία υπόκειται σε συνεχή refresh ώστε να παρακολουθείται το «χρηματιστήριο» των αποδόσεων.

Στο Free Kick θα βρεις ότι πιο ενδιαφέρον έχει να σου προσφέρει η ομάδα μας αναγνωστικά. Όχι απαραίτητα πρόταση, αυτή βγαίνει αν διαβάσεις πίσω από τις γραμμές. Αλλά ένα πολύ ουσιαστικό ελεύθερο κείμενο που επεξηγεί, αναλύει, στοιχειοθετεί πράγματα και καταστάσεις που είναι δυνατόν να επηρεάσουν την κρίση του παίκτη.

Τέλος προς γνώση και συμμόρφωση να ενημερώσω το κοινό ότι απο το προηγούμενο Σ/Κ που σηματοδοτεί και το ξεκίνημα της νεας στοιχηματικής σεζόν … ΜΗΔΕΝΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ και ξεκινάμε από την αρχή.

ΥΣ. Απο σήμερα και για λίγες μέρες υπάρχει στο αερα διαθέσιμη η στήλη του Master …οσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν άμεσα στο info@tipsmaker.net

email > info@tipsmaker.net