Σκοράρει κατα ριπας …( ΤΑΜΕΙΟ – 5,01 )

Hacker

Νεο ταμείο έγραψε η στήλη στα χτεσινά μπουμπούκια με απόδοση 7,20 …πάμε στα φρέσκα :

# Σε γεμάτη απόδοση ο ασος της Αλκορκόν έκλεισε τα 5 ματς αήτητη 4/5 εκ των οποίων δεν εχει δεχτεί γκολ … πλούσιο το απουσιολόγιο της Μάλαγα ( 2 νίκες σε 14 ματς ) μόλις που συμπληρώνει αποστολή.

# Μέσω των πλει οφ του Nations League θα ψάξουν πρόκριση οι Σέρβοι και παράληλα την ρεβάνς του 5-0 … περασμένη στην τελική φάση η Ουκρανία δεν καίγεται ιδιαίτερα είναι στο +5 πήρε κεφάλι στον όμιλο.

# Κεκλεισμένων των θυρών το Βουλγαρία – Τσεχία ψιλοαδιάφορο τα πάντα εχουν κριθεί στον όμιλο … σωστά ταιριασμένο το σετ αποδόσεων κίνητρο και ψυχολογία παίζουν κεντροδεδιά.

# 9 ματς αήτητο συμπλήρωσε το Κόσοβο υπο νορμάλ συνθήκες χάνει και με διαφορά τερμάτων … αφεντικό στον όμιλο η Αγγλία σκοράρει κατα ριπας διαθέτει την κορυφαία επίθεση στην διοργάνωση μετράει με 33 γκολ ενεργητικό σε 7 αγώνες.

# Ντεφορμέ η Μπαία δεν κατάφερε να βγεί στο Κόπα Λιμπερταδόρες εχει ξεμείνει απο στόχους κάνει αγγαρεία … σε τιμές αγοράς το «διπλό» της Παλμέιρας εχει λόγο και αξία, κυνηγάει 2η θέση στον πίνακα.

# Ρεαλιστικό φαβορί η Φορταλέζα με νίκη καθαρίζει με την υπόθεση παραμονή …σταθερά στην ζώνη του υποβιβασμού η  Αλαγκοάνο ετοιμάζει πλάνα για την επόμενη σεζόν.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
17-11-2019

Alcorcon – Malaga
Kosovo – England
Fortaleza – Alagoano

1
2
1

100 5.01 +401
17-11-2019

Serbia – Ukraine
Bulgaria – Czech Republic
Bahia – Palmeiras

1
2
2

100 7.45 -100