Τα μωρά του Δώνη …

Hacker

Νεο ταμείο έγραψε η στήλη στα χτεσινά με απόδοση 7,25 φορές επιστροφή των χρημάτων …μείνεται συντονισμένοι στο κορυφαίο παγκοσμίως σάιτ προγνωστικών ποδοσφαίρου στατιστικώς αποδεδειγμένο, τα νούμερα μιλάνε απο μόνα τους.

Πάμε στις αξίες της Κυριακής :

# Ανοιχτό βιβλίο η άμυνα της Σιον ειναι σε μεταβατικό στάδιο αγνοεί την νίκη απο τα μεσα Σεπτεμβρίου … κρας τεστ το ματς για την Γιουνγκ Μπόις κυνηγάει πρωτάθλημα με υποχρεώσεις παράλληλα και στο Γιουρόπα Λίγκ.

# Δίκαιο φαβορί η Σεντ Γκάλεν βγάζει ενέργεια μπροστά στο κοινό της δεν δέχτηκε γκολ στα 3 τελευταία εντός, με νίκη σήμερα μπαίνει σφήνα στην 3αδα … ασανσέρ στην κατηγορία η Ξαμάξ δύσκολα να απειλήσει.

# Ψήφο εμπιστοσύνης στην Άντερλεχτ τρέχει αήτητο 7 αγωνιστικών ( 4-3-0 ) εχει μείνει πίσω βαθμολογικά βλέπει 6αδα …παραδοσιακό αουτσάιντερ η Κορτράικ πριν την διακοπή μετρούσε 4 απανωτές ήττες.

# Δεν εχει κάνει σεφτέ στο πρωτάθλημα ο Παναιτωλικός διαθέτει την 2η χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 18 γκολ παθητικό …σε γεμάτη απόδοση το «διπλό» του Παναθηναικού εχουν ψυχολογία τα μωρά του Δώνη κερδίζουν πόντους.

# Σε καλό τάιμινγκ η Κοριτίμπα προέρχεται απο ντεμαράζ θετικών αποτελεσμάτων τσεκάρει εισιτήριο ανόδου …κλείδωσε τίτλο η νεοφώτιστη Μπραγκαντίνο σκοράρει μεσα εξω με χαρακτηριστική άνεση.

# Πιέζεται ο ασος της Μπόκα εχει 1 νίκη στα 4 πιο πρόσφατα θέλει να κρατηθεί στην κορυφή του πίνακα …η πρόσφατη ήττα απο την Ατλέτικο Τουκουμάν έβαλε τέλος στο αήτητο 6 αγωνιστικών απο πλευράς Ουνιόν.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
24-11-2019

St. Gallen – Xamax
Anderlecht – Kortrijk
Panetolikos – Panathinaikos

1
1
2

100 4.98 -100
24-11-2019

Sion – Young Boys
Coritiba – Bragantino
Boca Juniors – Union

2
goal / goal
1

100 4.84 -100