Έσφιξε …

Hacker

Πάμε στα θέματα του Σαββάτου :

# Έσφιξε η Νυρεμβέργη αισίως συμπλήρωσε τα 6 ματς χωρίς νίκη θα πάρει τα ανάλογα ρίσκα …πεσμένη απο τον πρώτο γύρο η Βέχεν μπάζει γενικώς.

# Κόντρα στην παράδοση και τα προγνωστικά η Αλαβέζ παικτικώς εχει τον τρίτο λόγο στην συνάντηση…σε φουλ τέμπο η Ρεάλ Μ. τρέχει 7 ματς αήτητη πάτησε κορυφή δύσκολα να σκαλώσει στην παρούσα φάση.

# 2η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία η Σίβασπορ -μόνη πρώτη στον πίνακα- μετράει 5 σερί νίκες σε ολες τις διοργανώσεις αποδίδει τα μέγιστα στο τερέν …1 νίκη στα 6 πιο πρόσφατα η Κασιμπάσα δικαίως φλερτάρει με τον υποβιβασμό.

# Χωρίς νίκη απο τις 24/8 η Πρίμπραμ καλύτερα να ψάξει αλλου για βαθμούς …κλικ ανώτερη ποιοτικά η Σπάρτα Πρ. υπο νορμάλ συνθήκες «περνάει» με συνοπττικές διαδικασίες.

# Οριακό φαβορί η Χέρακλες δείχνει ισχυρή εντός έδρας εχει 5 νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο ψάχνει είσοδο στα πλει οφ …πίσω απο την μπάλα η Ντεν Χάαγκ δεν λέει να σηκώσει κεφάλι.

# Πιο βαριά φανέλα η Μπόκα παίζει με την παράδοση υπερ της υπερτερεί σε ολες τις γραμμές του γηπέδου …δύσκολα να κάνει την υπέρβαση στο «Μπομπονέρα» η Αρχεντίνος Τζούνιορ εξου και οι αποδόσεις αουτσάιντερ.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
30-11-2019

Nuernberg – Wehen
Sivasspor – Kasimpasa
Heracles – ADO Den Haag

1
1
1

100 4.65 -100
30-11-2019

Alaves – Real M.
Pribram – Sparta Pr.
Boca Juniors – Argentinos J.

2
2
1

100 4.00 -100