Χτύπησε φόρμα …

Hacker

Καλό μήνα με υγεία !

Πάμε στα βασικά σημεία του Σαββάτου :

# Χτύπησε φόρμα η Ρεάλ Μ. βαση εμφανίσεων και αποτελεσμάτων ( 9/11 νίκες ) δικαίως εχει φιγουράρει στο ρετιρέ του πίνακα … ντεφορμέ η Ατλέτικο Μ. παλεύει να κρατηθεί μεσα στην πρώτη 5αδα δεν εχει καταφέρει νίκη στα 4 πιο πρόσφατα μετράει 1 γκολ ενεργητικό.

# Δεν εχει θέμα υποβιβασμού η Λουκέρνη παίζει χωρίς άγνοια κινδύνου δύσκολα να απειλήσει … σαφώς το κίνητρο βαραίνει την Γιούνγκ Μπόις κυνηγάει τίτλο στην Ελβετία θα βρεί τρόπο να πανηγυρίσει.

# Πίσω απο την μπάλα η Νιμ μετράει 1 νίκη στα 7 τελευταία μη αναστρέψιμη η κατάσταση … κλικ επάνω σε ποιότητα και δυναμική η Μονακό προέρχεται απο 2 σερί ήττες ωστόσο εχει τα φόντα να επιστρέψει στα γνωστά στάνταρ απόδοσης.

# Δύσκολα να χωθεί στην πρώτη 6αδα η Μαλίν λιγοστές οι πιθανότητες να «τσμπήσει» αποτέλεσμα, σε καθε περίπτωση θα παίξει πλει αουτ …ακρως αποτελεσματική μεσα εξω η Γάνδη διαθέτει την 2η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία κινείται στην σκιά της Κλάμπ Μπρίζ.

# Στο +8 απο την ζώνη η Σσσουόλο υστερεί στο αμυντικό κομμάτι δέχεται εύκολα το γκολ …σε τιμές αγοράς το «διπλό» της Ρόμα ειναι value bet οριζοντίως πλαγίως και καθέτως.

# Βγάζει ενέργεια στο «Μεστάγια» η Βαλένθια τρέχει αήτητο 13/15 αγώνες απέχει 2 πόντους απο την 4αδα …αψυχολόγητο σύνολο η Θέλτα μετράει 4/5 ισοπαλίες δείχνει ικανή για ολα.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
01-02-2020

Real M. – Atletico M.
Mechelen – Gent
Valencia – Celta

1
2
over 2,5

100 6.31 -100
01-02-2020

Luzern – Young Boys
Nimes – Monaco
Sassuolo – Roma

2
2
2

100 5.54 -100