Μάχη επιβίωσης …

Ballander

** Η Γουότφορντ έχασε από την Άστον Βίλα και αποκλείστηκε από την Τρανμίρ στο Κύπελλο την περασμένη εβδομάδα. Η φόρα της ανακόπηκε, ενώ ξαναβρέθηκε στη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο παραμένει αήττητη στο «Βίκερεϊτζ Ρόουντ». Υποδέχεται, δε, την Έβερτον, που δεν μπορεί να πει κανείς ότι απέκτησε σταθερότητα με τον Αντσελότι στο τιμόνι και μακριά από τη βάση της έχει προβλημα, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι. Στο Γουότφορντ, δε, δεν έχει πανηγυρίσει νίκη εδώ και 13 χρόνια!

** Η Λίβερπουλ κόντρα στη Σαουθάμπτον λογικά θα βάλει ακόμα ένα «τρίποντο» στο σακούλι της. Βέβαια, οι “Άγιοι” βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας κερδίσει τους 16 από τους τελευταίους 21 διαθέσιμους βαθμούς! Σίγουρα θα βάλουν δύσκολα στους πρωτοπόρους, που δε θα έχουν πάλι το Μανέ. Η επιλογή της νίκης της Λίβερπουλ συνδυασμένη με «under 3,5» πληρώνει καλά.

** Μάχη επιβίωσης είναι το παιχνίδι της Τσάρλτον με την Μπάρνσλεϊ. Οι οικοδεσπότες πήραν ισοπαλία στο τελευταίο ματς με τη Φούλαμ, παρότι πιέστηκαν αφόρητα. Τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν μειώνονται, ενώ έκαναν και τρεις καλές μεταγραφικές προσθήκες. Οι φιλοξενούμενοι αποκλείστηκαν στο Κύπελλο, 4-2 στο Πόρτσμουθ και παραμένουν αδύναμοι ανασταλτικά, ειδικά εκτός έδρας.

** Aύξησε το αήττητο σερί της στα πέντε παιχνίδια η Χιμπέρνιαν ενώ και στο κύπελλο με επιθετική σοβαρότητα και πείσμα, απέκλεισε την Νταντί Γιουνάιτεντ μεσοβδόμαδα 4-2 αν και έχανε. Η Σεντ Μίρεν στηρίζεται στην καλή αμυντική λειτουργία της και το ίδιο θα κάνει και απόψε. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ.

** Η Μόρτον έχει το μομέντουμ, μόνο στις καθυστερήσεις λύγισε με την κορυφαία ομάδα της κατηγορίας, την Νταντί Γιουνάιτεντ και της παραχώρησε ισοπαλία 1-1. Με αντίπαλο την άλλη ομάδα του Νταντί, η οποία έχει ξεμείνει και από επιθετικές λύσεις, έχει τα φόντα ακόμα και για νίκη.

** Η Φόρφαρ προέρχεται από τη συντριβή 6-0 με τη Φόλκερκ έχοντας δεχτεί πέντε γκολ σε ένα ημίχρονο. Θέλει να ξεκολλήσει από τη προτελευταία θέση αλλά η Κλάιντ είναι πάντα επικίνδυνη και ο κίλερ Γκούντγουιλι στην γραμμή κρούσηςμοιάζει ασταμάτητος. Το ματς δείχνει ικανό να μας χαρίσει γκολ εκατέρωθεν και υψηλό σκορ

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
01-02-2020

Watford – Everton
Liverpool -Southampton
Charlton – Barnsley

(1X)
1 & under 3,5
1

100 8.12 -100
01-02-2020

Hibernian – St. Mirren
Morton – Dundee
Forfar – Clyde

Under 2,5
1 DNB
Over 2,5 & G/G

100 7.08 -100