Βγάζει ωριμότητα …( ΤΑΜΕΙΟ – 4,59 )

Ballander

** Βγάζει ωριμότητα στις εμφανίσεις της η Φούλαμ τον τελευταίο καιρό και δεν γκελάρει συχνά, με τον Μίτροβιτς όσες φορές έχει χρειαστεί αν τραβάει το κάρο από τη λάσπη. Δεν τραβάει η Μπάρνσλεϊ, δίκαιο το 1,60 του άσου.

** Εύκολα ή δύσκολα η Κάρντιφ παίρνει τα αποτελέσματα τον τελευταίο μήνα, αρχίζει να πατάει γερά στα πόδια της σιγά-σιγά και το εκπληκτικό διπλό στη Χάντερσφιλντ μεσοβδόμαδα δεν είναι τυχαίο γεγονός. Αν δεν σπάσει τώρα η “κατάρα” των εντός εδρας “Χ”, με μια αμυντικά αναξιόπιστη Γουίγκαν, τότε πότε;

** Αμυντικό ανέκδοτο η Νότιγχαμ, κάθε προσπάθειά της χάνεται από τα κενά στα μετόπισθεν. Η Γουέστ Μπρομ πλεον στο +6 και με νίκη παίρνει ακόμα μεγαλύτερο αέρα, φορτώνει άγχος τους διώκτες της. Ασος με καλές πιθανότητες!

** Μπορεί το μομέντουμ να δείχνει προς τα δεξιά, ανώτερη η φόρμα της Σεντ Τζόνστον, αλλά εντός έδρας η Ρος Κάουντι ανεβάζει κατακόρυφα την αποδοσή της. Επιπλέον έχει πια δυνατό κίνητρο, θα κινδυνεύσει αν δεν εκμεταλλευτεί έστω το σπίτι της!

** Από καλά αποτελέσματα και οι δύο ομάδες, η ψυχολογία στα ύψη και ειδικά η Κιλμάρνοκ επί ημερών Ντάιερ πάει από το καλό στο. καλύτερο. Εδικά εντός έδρας. Από την άλλη ο Ρός παίζει την Χιμπέρνιαν γρήγορα και επιθετικά, όπως όλες οι ομάδες του. Το αμφίσκορο δείχνει να έχει καλές πιθανότητες.

** Δεν λέει πολλά πράγματα η Κλάιντ, δεν έχει κάνει ηχηρό αποτέλεσμα αλλού κι αλλού, στην Ιστ Φάιφ που έχει μόλις δύο ήττες θα τα καταφέρει; Μόνο η πρωτοπόρος Ρέιθ έχει καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ. Ο άσος πρώτη τύχη.

email > Ballander@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
15-02-2020

West Br. – Nottingham F.
Fulham – Barnsley
Cardiff – Wigan

1
1
1

100 5.47 -100
15-02-2020

Ross County – St.Johnstone
Kilmanrock – Hibernian
East Fife – Peterhead

(1X)
G/G
1

100 4.59 +359