Στενέψανε τα περιθώρια …

Ballander

Παράλληλα έχουμε ήδη ανεβάσει αγορά για τον πρωταθλητή της Premier League 2020/21

** Η απογοήτευση από την ήττα-αποκλεισμό στην Ευρώπη έφερε χαμηλές ταχύτητες και οριακό διπλό για τη Σέλτικ με την Σεντ Τζόνστον στο κύπελλο. Η Λίβινγκστον εντός έδρας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και στους πολυπρωταθλητές Σκωτίας λείπουν δύο σέντερ μπακ. Ερχεται το αμφίσκορο και προσφέρεται σε ιδιαίτερα καλές τιμές.

** Μετά τη σφαλιάρα από τη Γουλβς η Τότεναμ δεν έχει περιθώριο για ρίσκα και θα παίξει όλα για όλα με τη Νόριτς, που κέρδισε με τη Λέστερ αλλά αποτελεί μια από τις πλέον ασταθείς ομάδες της λίγκας. Ο άσος σε υψηλά για την αξία του ματς επίπεδα άνω του 1,60 είναι επιλέξιμος.

** Αν η Σεντ Μίρεν παίζει ρέστα σωτηρίας και υποδέχεται την κατάκοπη Σεντ Τζόνστον που έδωσε το είναι της προ ημερών με τη Σέλτικ για το κύπελλο (τελικά αποκλειστηκε), οι φιλοξενούμενοι του ζευγαριού, άδειοι από δυνάμεις πιθανότατα, είναι μάλλον αδιάφοροι, αφού κυνηγούν τυπικά την εξάδα, αλλά δεν είναι δα και επιτυχία το πλασάρισμα σε αυτήν ως κομπάρσος των διεκδικητών του εισιτηρίου για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο άσος υποτιμάται και “δένεται” και με DNB.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
04-03-2020

Livingston – Celtic
Tottenham – Norwich
St. Mirren – St.Johnstone

G/G
1
1DNB

1007.20-100