Ενδιαφέρουσες μάχες …

Dealer

Δεν μας επιβεβαίωσε η Γκουγκγόν χτες χάνοντας 2-0 και έτσι δεν πληρωθήκαμε την οβεράρα στην Φρανκφούρτη. Συνεχίζουμε όμως απτόητοι καθώς σήμερα είναι Κυριακή και οι επιλογές δεν είναι λίγες. Σήμερα θα ασχοληθώ με δύο ενδιαφέροσες μάχες και πιο συγκεκριμένα με το παιχνίδι της Γκομέλ στην έδρα της Σπούτνικ για την δεύτερη κατηγορία της Λευκορωσίας και φυσικά με το παιχνίδι στο Βερολίνο ανάμεσα στην Union και την Μπάγιερν

Σπούτνικ – Γκομέλ

Η Σπούτνικ θα αντιμετωπίσει την Γκομέλ παίζοντας σε ουδέτερο γήπεδο λόγω ανακατασκευής του γηπέδου της και έτσι χάνει το πλεονέκτημα της εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα σε έναν αντίπαλο ο οποίος καίγεται για βαθμούς και διαθέτει σαφώς καλύτερο ρόστερ. Δεν έχει παίξει άσχημα έως τώρα, αλλά οι αντίπαλοι της ήταν κυρίως ομάδες οι οποίες θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία οπότε πιστεύω ότι σήμερα θα αρχίσουν τα ζόρια.

Στην αντίπερα όχθη η Γκομέλ δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά και αυτό φαίνεται από τα έως τώρα αποτελέσματά της. Διαθέτει το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία, είναι πρώτο φαβορί για την άνοδο και το δύσκολο πρόγραμμα που είχε έως τώρα την άφησε λίγο πίσω. Έδειξε να ανεβαίνει στον τελευταίο αγώνα με την Κρουμάρκι και πιστεύω ότι σήμερα θα πάρει την νίκη κόντρα στην Σπούτνικ.

Διπλό λοιπόν κοντά στο 1.80 ….

Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγιερν Μονάχου

Δεν θα πω πολλά για αυτό το παιχνίδι. Ακλόνητο φαβορί η Μπάγιερν. Πιστεύω εύκολα δύσκολα το ματς θα το πάρει. Απέναντί στην Μπάγιερν όμως στέκεται μία ομάδα με ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία και μία έδρα που είναι από τις πιο καυτές στην Γερμανία. Δεν ξέρω πως θα παρουσιαστούν οι δύο ομάδες μετά την διακοπή αλλά αυτό που βλέπω και κρίνοντας από την απόδοση αξίζει να πονταριστεί είναι σαφώς το αμφίσκορο. Η Ουνιόν με σύμμαχο τον κόσμο πιστεύω θα καταφέρει να πετύχει ένα τέρμα απέναντι στους Βαυαρούς και σε απόδοση 1.90 εγώ το αγοράζω με κλειστά τα μάτια.

email > dealer@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
17-05-2020

Sputnik R. – Gomel
Union Berlin- Bayern M.

2
G/G

100 3.80 -100