Στενέψανε τα περιθώρια …

Hacker

6-7 Ιουνίου η επανέναρξη της Superleague 1 κρίνει πρωταθλητή, ευρωπαϊκά εισιτήρια αλλά και το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί και ποια θα δώσει αγώνες μπαράζ …επεται η κλήρωση.

Πάμε στα σημερινά μοντέλα :

# Λάθος ταιριασμένο το σετ αποδόσεων απαράδεκτα χαμηλός ο ασος της Λειψίας δεν θα είναι εύκολο το ματς …φουλ επίθεση η Χέρτα εχει πάρει τα πάνω της κέρδισε απανωτά Ουνιόν και Χόφενχαιμ με συνολικό σκορ 7-0. Θεμα χρόνου τα γκολ εκατέρωθεν αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους ενδεχομένως απο ημίχονο.

# Καίγεται για τους βαθμούς η Σαν Πάουλι στενέψανε τα περιθώρια ευκολα η δύσκολα θα φτάσει στο ζητούμενο …ταβάνι χτύπησε η Χάιντενχαιμ ( 2 σερί ήττες εκτός ) στον πίνακα δεν κυνηγάει τίποτα και κανέναν.

# 2η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας το Αννόβερο αισίως προέρχεται απο 3 συνεχόμενα τρίποντα πάτησε στους 35β. παίζει με ψυχολογία νικητή …οριακά στην ζώνη η Καρλσρούη θα πάει «κλειστά» για το αποτέλεσμα.

# Στο +6 απο την ζώνη η Άουγκσμπουργκ θέλει να τελειώσει την υπόθεση της παραμονής …καμένο χαρτί η Πάτερμπορν ουσα «πεσμένη» τον πρώτο γύρο εχει τον τρίτο λόγο στην συνάντηση.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
27-05-2020

Leipzig – Hertha
St. Pauli – Heidenheim
Hannover – Karlsruher

goal / goal
1
1

100 6.61 -100
27-05-2020

Leipzig – Hertha
Augsburg – Paderborn

( X2 )
1

100 6.27 -100