Σημείο αναφοράς…

Hacker

Πάμε στο ζέσταμα της Παρασκευής :

# Μία ανάσα από την απευθείας άνοδο η Ουεσκα βγάζει χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο της τρέχει 2 συνεχόμενες νίκες ενω τελευταία αγωνιστική πάει στην έδρα της Χιχόν… στον αντίποδα η Νουμανθια παίζει το μέλλον της στην κατηγορία.

# Βολεύει κουτί ή ισοπαλία στο Γουέστ Χ. – Γουοτφορντ ( από 34β.εκαστος) τοσο παικτικα όσο και βαθμολογικά σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθούν οι ομάδες… με ή άνευ τερμάτων.

# Νίκη θέλει η Μαλαγα για να μην μπει σε περιπέτειες υποβιβασμού διατηρεί απόσταση τριών βαθμών από την τελευταία τετράδα… στους 54 πόντους η Αλκορκον δεν έχει ιδιαίτερους λόγους να χτυπήσει το ματς.

# Σημείο αναφοράς ο άσος της Κροτονε μετράει 10 ματς αητητη σκοράρει σε ικανοποιητικό βαθμό… υστερεί σε γενικές γραμμές Σαλερνιτανα μακριά από την βάση της παθαίνει μλπακ άουτ.

# Ανώτερη συγκριτικά η Εμπολι δύσκολα να προλάβει άνοδο ωστόσο παραμένει σε θέση πλέι οφ με 7 σερί under 2,5  … σκληρό καρύδι η Εντελα δεν θα πέσει αμαχητί.

# Ψιλοαδιαφορο φαβορί η Σπετσια έχει χάσει την μάχη ανόδου κάνει αγγαρεία στο τερέν …  καίγεται για τους βαθμούς η Βενετσια έχει τάσεις ισοπαλίας μπορεί το αποτέλεσμα.

email > Hacker@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
17-07-2020

Malaga – Alcorkon
West H. – Watford
Crotone – Salernitana

1
X
1

10011.35-100
17-07-2020

Huesca – Numancia
Empoli – Entella
Spetzia – Venezia

TG 2-3
under 2,5
(X2)

1008.09-100