Καλύτερο ρόστερ … ( ΤΑΜΕΙΟ – 5,63 )

Hacker

Απόλυτο έγραψε το Best of the Day στα χτεσινά προτεινόμενα με 4/4 σημεία και συνολική απόδοση (10,07) … by the way να υπενθυμίσω οτι ο δρόμος για το ταμείο είναι στρωμένος με αγούρια θερμοκηπίου και ελεύθερης ωρίμανσης. Άκρως επαγγελματικό σάιτ το Tipsmaker γίνεται κατάθεση ψυχής και μυαλού απο ολους τους συντελεστές σε καθημερινή βάση. Εδω τα πάντα ολα καταγράφονται και αξιολογούνται με στατιστικές και διαγράμματα. Εσεις απλά κλικάρετε στα στοιχηματικά μπάνερ του σαιτ επωφεληθείται μέχρι και 100% μπόνους νεας εγγραφής.

Πάμε στο ζουμ της Κυριακής :

# Η χειρότερη άμυνα κόντρα στην καλύτερη επίθεση της κατηγορίας ειναι το ματς … χάνει 3 απανωτά η Ούλ/Κίσα τα 2 εκ των οποίων εντός έδρας με συνολικό σκορ 1-11. σε φουλ φόρμα η Ράνχαιμ με 3 νίκες στα 4 τελευταία βλέπει 3αδα στον πίνακα.

# Καλύτερο ρόστερ η Φιλαδέλφεια μετράει 5 νίκες εντός ( τερ.13-2 ) απέχει 3 πόντους απο την κορυφή της Ανατολικής περιφέρειας … σε ρόλο αουτσάιντερ το Μόντρεαλ δείχνει ευάλωτο αμυντικά.

# Σε εκρηκτική κατάσταση Πόρτλαντ και Σαν Χοσέ προέρχονται απο 4 και 3 νίκες αντίστοιχα σκοράρουν ασταμάτητα και με συνέπεια … άσος λόγω παράδοσης συνοδεία τερμάτων.

# Στην πρέσα η Ισλανδία δύσκολα να αποφύγει την τελευταία θέση του πίνακα …πιο ξεκούραστη η Δανία τρέχει 11 ματς αήτητη εκτός παίζει με την παράδοση υπερ της ( 6 σερί νίκες ).

# Λεπτές ισορροπίες στο Αγγλία – Βέλγιο σωστά ταιριασμένο το σετ αποδόεσων, άνετα θα μπορούσε να είναι ζευγάρι τελικού για την κατάκτηση του Euro…πρώτη τύχη στα γκολ εκατέρωθεν.

# Στενό εκ των πραγμάτων το Γαλλία – Πορτογαλία και λόγω Σάντος θα «πάει» σε χαμηλό δείκτη τερμάτων …στην ιδια αγωνιστική ευθεία οι ομάδες βολεύει κουτί η ισοπαλία.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
11-10-2020

Ull/Kisa – Ranheim
Philadelphia – Montreal
Portland – San Jose

2
1
1&O 2,5

100 5.24 -100
11-10-2020

Iceland – Denmark
England – Belgium
France – Portugal

2
goal / goal
under 2,5

100 5.63 +463