Συγκριτικό προβάδισμα …

Hacker

Ανοδικα κινήθηκαν οι δείκτες του Tipsmaker στα χτεσινά προτεινόμενα με 6/6 σημεία και συνολική απόδοση 16,80 … ζεστό ψωμάκι φούρνου.

Παμε στα φρέσκα :

# Τίμιος ο ασος του Αμβούργου άνοιξε στο 1,65 κάνει πρωταθλητισμό υπο νορμάλ συνθήκες αναμένεται να επιβεβαιωθεί απο ημίχρονο … πίσω απο την μπάλα η Μπόχουμ δύσκολα να κάνει την υπέρβαση.

# 9 ματς αήτητη η Αικ εκ των οποιών οι 6 νίκες προλαβαίνει την 4η θέση αν βρεί χώρους θα «τρυπήσει» …χωρίς άγνοια κινδύνου η Έρεμπρο εχει κλειδώσει την παραμονή της θα ψάξει το αποτέλεσμα.

# Ανοικτό σε καθε ενδεχόμενο το Τβέντε – Αιτχόφεν φύση επιθετικά σύνολα κατα πασα πιθανότητα θα βρούν δίχτυα αμφότερες …θεμα χρόνου τα υπόλοιπα.

# Κόντρα στο ρεύμα και τα προγνωστικά η σκληροτράχηλη Ανζέ μέχρι στιγμής κάνει εξαιρτική πορεία εχει ξεπεράσει τα ορια της …συγκριτικό προβάδισμα στην Λυών λόγω ποιότητας και εμπειρίας «τρέχει» την παράδοση υπερ της.

# Έδρα, παράδοση και κίνητρο συνηγορούν στον ασο της Οντ, ειναι σε καλό μομέντουμ κυνηγάει ευρωπαικό εισιτήριο …στην ζώνη η Σταρτ δεν μπορεί εκτός έδρας το παλεύει να κρατηθεί στην κατηγορία.

# Under control το ματς απο πλευράς Λίλ μεσα στο γήπεδο της παίζει σφιχτά και αποτελεσματικά …ανύπαρκτη επιθετικά η Λοριάν εσχάτως μετράει 1 νίκη στα 10 τελευταία.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
22-11-2020

Angers – Lyon
Odds Ballklubb – Start
Lille – Lorient

2
1
under 2,5

100 4.97 -100
22-11-2020

Hamburger – Bochum
AIK – Oerebro
Twente – Eindhoven

1
1
goal / goal

100 4.15 -100