Επικεφαλής στο γκρουπ…

Hacker

CL φάση των ομίλων 6η αγωνιστική… και μια ματιά στα υπόλοιπα.

# Ουραγός στον όμιλο η Μιντλαντ δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της διοργάνωσης ενδεικτικά σε 5 αγώνες έχει σκοράρει το γκολ της τιμής… επικεφαλής στο γκρουπ η Λίβερπουλ αλλαγές στην ενδεκάδα ετοιμάζει ο Κλοπ δίνει ευκαιρίες στους νέους.

# Πιέζεται για την νίκη η Ρεαλ ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο Σαχταρ – Ιντερ δεν υπαρχουν περιθώρια γκελας αναμένεται να κάνει το καθήκον της… μέχρι εδώ ήταν τα ψωμιά της Γκλαντμπαχ υπό φυσιολογικές συνθήκες συνεχίζει στο Γιουροπα Λιγκ.

# Το κίνητρο βαραίνει τον Ολυμπιακό είναι 3ος στο γκρουπ θέλει την νίκη είναι σε θέση να την πάρει… καπαρώσει θέση στους 16 η Πόρτο είναι αδιάφορη βαθμολογικά θα παίξει για το γόητρο.

# 11 ματς αήττητη εντός ή Βασιλεία δεν πείθει αγωνιστικά κερδίζει οριακα και στο γκολ… εκτός ρυθμού η Σιον χάνει 2 απανωτά δύσκολα να κάνει την υπέρβαση.

# Ζευγάρι για δυνατά στομάχια το Αλμερια – Σαραγόσα – δεν βγάζω άκρη- σε πρώτη φάση θα έχει γκολ εκατέρωθεν… από κει και πέρα χρειάζεται κάλυψη.

# Σωστές οι τιμές στον άσο φουλάρει για τίτλο η Σάο Πάολο έφτασε τις 3 συνεχόμενες νίκες έχειν την προϊστορία με το μέρος της… στα σχοινιά η Μποταφογκο άγγιξε τις 5 σερί ήττες θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
09-12-2020

Mitjland – Liverpool
Real M. – Gladbach
Olympiacos – Porto

2
1
1

100 5.81 -100
09-12-2020

Basel – Sion
Almeria – Saragosa
Sao Paolo – Botafogo

1
TG 2-3
1

100 4.87 +387