Μηδέν παθητικό…( ΤΑΜΕΙΟ – 4,73 )

Hacker

Γιουροπα Λιγκ φάση των ομίλων… 6η αγωνιστική.

Πάμε να ζουμαρουμε :

# Πίσω από την Ρομα θα τερματίσει η Γιουνγκ Μποις έχει καλά πατήματα τρέχει 5/6 νίκες σκοράρει μίνιμουμ 2 γκολ μ. ανά αγώνα… μη συγκρίσιμο μέγεθος ή Κλουζ μετράει 15 σερί no goal στην διοργανωση δεν δέχεται εύκολα το γκολ.

# Σκέτη ρουλέτα το ζευγάρι Λεβερκουζεν – Σλαβια Πράγας σε φουλ κατάσταση οι ομάδες αγκαλιά περνούν στην επόμενη φάση. Ενδεικτικά τρέχουν 9 ματς αήττητες (από 12 πόντους έκαστος) ζητούμενο η πρώτη θέση στον πίνακα… παμε γκολ και θέαμα.

# Ρόστερ περιορισμένης εμβέλειας σε δυναμική και εμπειρία η Λεχ Πόζναν το πάλεψε όσο μπορουσε… τα 24 ματς αήττητη έκλεισε η Ρειντζερς κυνηγάει τα ρεκόρ θα ψάξει το τρίποντο με κάθε τρόπο.

# Αδιάφορη βαθμολογικά αλλά με θετικό πρόσημο η Στάνταρ Λ. μετράει μόλις 1 ήττα σε 17 ματς εντός στην Ευρωπη… υποψήφια για την κούπα η Μπενφικα κερδίζει οριακα και στο γκολ.

# 8 διαδοχικά over στην διοργανωση η Σλαβια Πρ. έχει τεθεί εκτός πρόκρισης θα πάει για μια καλή εμφάνιση… πιο βαριά φανέλα η Μίλαν έχει επιστρέψει σε νορμάλ στάνταρ απόδοσης παίζει μέσα έξω για την νίκη.

# 3η διαδοχική νίκη στον όμιλο η Ντιναμο Ζάγκρεμπ με μηδέν παθητικο έχει κλειδωσει πρόκριση θέλει να κλείσει νικηφόρα στον ομιλο… αγνοεί την νίκη στα 5 τελευταία η ΤΣΣΚΑ Μ. μετράει 9/10 under.

email > Hacker@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
10-12-2020

Young Boys – CFR Cluj
Leverkuzen – Slavia Pr.
Dinamo Z. – CSKA M.

1
1
1

1004.73+373
10-12-2020

Lech Pznan – Rangers
Standard L. – Benfica
Sparta Pr. – Milan

2
2
2

1004.00-100