Νίκη λύτρωση …

Asian bet

>> Σε φουλ φόρμα τα Τρίκαλα που πάνε σφαίρα στο ξεκίνημα αυτής της δύσκολης για τη Σούπερ Λιγκ 2 σεζόν. Οι Τρικαλινοί υποδέχονται τον φιλόδοξο Λεβαδειακό ως κάτοχοι της κορυφής και προερχόμενοι από το άνετο 3-0 με την Δόξα Δράμας. Οι Βοωτοί δεν είναο Δόξα, πάντως. Εκανε ισοπαλία με την Ξάνθη 1-1, αλλά ήτνα μάχη των φαβορί ανόδου, λογικό σκορ. Σε μια κατηγορία με φουλ ισοπαλία σε κάθε αγωνιστική, το 3,00 του “Χ” μου καλοκάθεται. 

>> Το ΑΕΛ-Βόλος είναι ντέρμπι σαν αυτά που δεν υπάρχουν πολλά στην Ελλάδα. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ-Αρης, Ηράκλειο-Χανιά, αυτά. Ούτε καν Νίκη-Ολυμπιακός και Παναχαϊκή-Καλαμάτα. Τα μεγάλα ντέρμπι τα πρώτα τέσσερα είναι. ΚΑι η ΑΕΛ είναι σε μία φάση περίεργη. Με νέο προπονητή αλλά ολοφάνερα λειψό ρόστερ. Μαζεύει παίκτες, αλά δεν θέλουν το χρόνο τους να γίνουν ομαδα; Τον θέλουν. Ο δε Βόλος έχει άριστη συμπεριφορά ως τώρα και αν δεν ήταν τέτοιο το ματς, ντερμπάρα, το διπλό δεν θα κόστιζε πάνω από 2,30. Το 3,30 είναι ποδοσφαιρικά παράλογο και παράταιρο! Το 2 DNB προσφέρει μια μικρή κάλυψη και στο 2,15 είναι 100% επιλέξιμο.

>> Η Βαλένθια είναι μεν τραγική, αλλά έχει κάπως βελτιωθεί. Κέρδισε έδαφος στη βαθμολογία και παίζει με μια Ελτσε ντεφορμέ. Η οποία είναι χαμηλά στην κατάταξη, σε άσχημο μομέντουμ και με την χειρότερη επίθεση. Με μόνο 16 γκολ ενεργητικό σε 18 αγώνες. Ευκαιρία της Βαλένθια για μία νίκη λύτρωση που θα της δώσει τεράστια ώθηση. Και διαφορά 6 βαθμών από την Ελτσε. Ο άσος στο 1,67.

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
30-01-2021

Trikala – Levadiakos
AE Larissa – NFC Volos
Valencia – Elche

Χ
2 DNB
1

100 10.72 -100