LEGANES, SPAIN - AUGUST 27: Head coach Diego Pablo Simeone of Atletico de Madrid reacts ahead the bench during the La Liga match between Club Deportivo Leganes and Club Atletico de Madrid at Estadio Municipal de Butarque on August 27, 2016 in Leganes, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Αξίζει να παιχτεί…

Hacker

Πάμε στα ρέστα της Δευτέρας :

# 1 νίκη στα 5 τελευταία εντός η Μαλατιασπορ προς το παρων δεν κινδυνεύει άμεσα… αντιστροφως ανάλογα κινείται η Τραμπζονσπορ ( 5 σερί νίκες ) θα το καθαρίσει από κεκτημένη ταχύτητα.

# Μοιρασμένο σε όλα το Παναιτωλικός – Γιάννινα πρώτο σημείο η ισοπαλια σωστα ταιριασμενο από πλευράς αποδόσεων δύσκολα να προκύψει νικητής… επανάληψη του πρώτου γύρου θα έχουμε με η ανευ τερμάτων.

# Κόντρα στο ρεύμα και τα προγνωστικά η Ραντερς επανήλθε με νίκη μετά από την διακοπή έχει πάρει θέση στην 6αδα … καλύτερη ομάδα η Μιντλαντ θα τρέξει να ρεφάρει την πρόσφατη ήττα από την Σοντερισκε.

# Αξίζει να παιχτεί ο άσος της Ατλετικο Μ. είναι στο +7 φουλάρει για τίτλο διαθέτει βάθος πάγκου… σε απόσταση ασφαλείας από τις θέσεις του υποβιβασμού η Θελτα δεν είναι σε θέση να κοντράρει.

# Από θέση αουτσάιντερ τα μικρά του Αγιαξ έχουν καλά τρεξίματα βγαζουν πάθος για διάκριση …ένα κλικ καλύτερη σε όλες τις γραμμές η Καμπουρ σκοράρει μέσα εξω κυνηγάει απευθείας ανοδο.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
08-02-2021

Randers – Midtjylland
Atletico M. – Celta
Yong Ajax – Cambuur

2
1
over 1,5

100 5.10 -100
08-02-2021

Malatyaspor Trabzonspor
Panetolikos – Giannina

TG 2-3
X

100 6.50 -100