Πρόκριση απο νωρίς …( ΤΑΜΕΙΟ – 4.87 )

Hacker

Πήραμε μια πρώτη γεύση απο Ιταλία για το τι θα ακολουθήσει παρακάτω … (3.75) σε ημίχρονο/τελικό μας πλήρωσαν τα παλικάρια.

Παμε στο check in :

# Ομάδα ράγκμπι οι Ουαλοί με αμυντικές τακτικές θα επιχειρήσουν να κλέψουν το αποτέλεσμα, σκοράρουν 1.25 γκολ μ.ο ανα αγώνα … ανώτερο σύνολο η Ελβετία δίνει το παρών για 3η φορά σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης με τον ιδιο προπονητή, θα ψάξει την πρόκριση απο νωρίς.

# Νούμερο ενα στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA το Βέλγιο διαθέτει «ολο το πακέτο» εκανε μόνο νίκες στα προκριματικά σκοράρει 4 γκολ μ.ο ενεργητικό… ψυχρό αουτσάιντερ η Ρωσία δεν είναι στα καλύτερα της παίζει «εντός έδρας» θα επιχειρήσει να σηκώσει ανάστημα.

# Αντιστρόφως ανάλογα κινούνται τα μοντέλα υπάρχει διαφορά δυναμικής τίμιο το σετ αποδόσεων …1 νίκη σε 5 ματς η Σάντεφιορντ παίζει για την παραμονή της στην κατηγορία, σε τροχιά τίτλου η Μόλντε δύσκολα να κάνει 3η συνεχόμενη γκέλα.

# Δυνατά ξεκίνησε την σεζόν η Κρίστιασουντ κερδίζει 4 συνεχόμενα οριακά και στο γκολ …νίκη-ψυχολογίας πέτυχε η Οντ κόντρα στην Μπόντο Γκλίμτ πριν την διακοπή πηρε τα πάνω της.

# Πιο κοντά στην επικράτηση η Χαμ Καμ τρέχει 4 ματς αήτητη βγάζει χαρακτήρα εντός θα βρεί τρόπο να πανηγυρίσει… μόνο ήττες μετράει εκτός η Στρόμεν δεν σκοράρει ουτε στην προπόνηση.

# Μπάζει γενικώς η Λόνγκφορντ άγγιξε τα 13 ματς χωρίς νίκη «πέφτει» απο τον πρώτο γύρο … 3η φετινή ήττα η Σεντ Πάτρικς θα ψάξει το τρίποντο για ευνόητους λόγους.

# Έδρα, παράδοση και ταιμινγκ συνηγορούν υπερ της Σλίγκο τα ρέστα στο τερέν…εχει καλά πατήματα η Ντροχέντα προέρχεται απο 4 νίκες στα 5 τελευταία σκοράρει εκτός έδρας.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
12-06-2021

Wales – Switzerland
Belgium – Russia

2
over 2.5

100 4.00 -100
12-06-2021

Sandefjord – Molde
Kristiansund – Odd
HamKam – Strømmen

2
1
1

100 4.87 +387