Στροφή στη φόρμα

Asian bet

Καλώς σας βρίσκουμε στο ανανεωμένο και αποκλειστικά δικό σας πια tipsmaker. Μας ξέρετε. Σημεία ταμείου και μόνο. Μονές επιλογές, αλλά προϊοντος του χρονου και παρολάκια, funbet και όχι μόνο για όλα τα κέφια. Μόνος στόχος το μόνιμα θετικό ταμείο. Δύσκολο; Εδώ θα είμαστε να το δούμε.

Αυτό που πέτυχε στο πρώτο τρίμηνο του πρωταθλήματος η Φιν Χαρπς ήταν παράταιρο. Ξεπερνούσε τα όρια της έκπληξης και άγγιζε αυτά του ποδοσφαιρικού θαύματος. Και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός “Κάθε θαύμα μέρες τρεις, το μεγάλο τέσσερις”. Τέλειωσε το πάθος και η ρέντα, προσγειώνεται στις τελευταίες θέσεις η ομάδα της βορειοδυτικής Ιρλανδίας. Η οποία αντιμετωπίζει μία Σλίγκο σε εντελώς διαφορετική βάση. Αυτή περνάει ή περασε μία περίοδο ντεφορμαρίσματος αλλά παραμένει ένα από τα κλαμπ που ξεκίνησε τη σεζόν για να διεκδικήσει διάκριση και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Η συγκυρία, μετά από μία βδομάδα ξεκούρασης και προετοιμασίας, εκτιμάται ότι θα βοηθήσει περισσότερο την ποιοτικότερη Σλίγκο. Ο άσος στο 1,90 μόνο επειδή το ματς είναι γειτονικό ντέρμπι, άλλως θα παιζόταν και 15% χαμηλότερα.

H Σεντ Τρούιντεν αήττητη αλλά χωρίς να έχει βγάλει μάτια με την απόδοσή της, παίζει αποψε δίχως δύο εκ των πλέον ικανων άσων της, Σουζούκι και ντε Ρίντερ. Και κοντράρει μία Ζούλτε που αδικείται κατάφωρα και από τα αποτελέσματα αλλά και από κάποιες αποφάσεις διαιτητών στα πρώτα παιχνίδια. Δίψα για αντίδραση στο στρατόπεδο της Βάρεγκεμ. To +0,5 ασιατικό. (Ισοβαρές του Χ2) σε απόδοση 1,80.

email > asianbet@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
07-08-2021

Sint Truident – Zulte Waregem

(2X)

100 1.80 +80
07-08-2021

Sligo – Finn Harps

1

100 1.90 -100