Κορόιδο..(ιος)

 
Τελευταίο θα βγει το χούι από τον άνθρωπο και μετά θα βγει το μάτι του. Ότι και να πάθει κανείς μυαλό δε θα βάλει αν δεν αποφασίσει ο ίδιος να βάλει τα πράγματα κάτω. Το εύλογο μπροστά. Και να ακολουθήσει συγκεκριμένη διαδρομή που να τον βγάζει στο ξέφωτο της λογικής. Αυτό είναι θέσφατο, ανθρωπολογικό και χαρακτηρίζει τον άνθρωπο εδώ και αιώνες. Τον δε Έλληνα ακόμα περισσότερο και παντού. Στην κοινωνική, προσωπική, πολιτική, αθλητική ζωή.
 

Θέλει να ανήκει ο Ελληνας. Να είναι μέρος ενός συνόλου. Και αν αυτό το σύνολο την έχει δει ντεμέκ επανάσταση, ακόμα καλύτερα. Το να βγήκε να πει κανείς “εγώ δεν ξέρω, ας ακούσω τον ειδικό να μάθω” δεν έπαιζε, δεν παίζει και δεν θα παίξει ποτέ στην ιστορία της χώρας που φύεται και ανθεί η φαίδρα πορτοκαλέα. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει “δεν ξέρω”. Υπάρχει μόνο “εγώ ξέρω έναν ξάδερφό ναι στα μέσα και στα έξω να πούμε και αυτός μου είπε ξέρωγω και άκου εμένα να μάθεις τι συμβαίνει στην πραγματικότητα”. Αυτό ισχύει από τον περιπτερά και τον ταξιτζή μέχρι τον δημόσιο υπάλληλο και το προπό, το χασάπη και τον μπακάλη και το μανάβη. Παντού υπάρχει “αυτός που ξέρει”.

Κοροϊδοιός. Ρε δεν πάνε να λένε οι γιατροί ότι η κατάσταση είναι κρίσιμη και πρέπει να πας να εμβολιαστείς; Εσένα σου είπε ο πνευματικός σου ότι θα σου βάλουν το τσιπάκι στο αίμα για να παρακολουθεί ο Μπιλ ο Γκέιτς πότε κατουράς και πότε χέζεις. Και δε σου είπε μόνο ο πνευματικός την αλήθεια, στο ειπέ και ο κυρ Μήτσος της Μαριγώς ο άντρας που “δουλεύει στο υπουργείο και το διαβάσεις ένα χαρτί που έχουνε κρυμμένο οι αλήτες και τι μαγειρεύουν πίσω από την πλάτη μας”.

Κοροιδοιος 2. Υπάρχουν σοβαροί επιστήμονες που αμφιβάλλουν για την έως τώρα διαχείριση της πανδημίας και το πόσο θα έπρεπε να επαφή μέσα σε αυτό το εμβόλιο όπως κι αν αυτό λειτουργεί; Στα παπάρια σου. Δεν έχει καμία σημασία. Δεν υπάρχει γκρίζο για σένα. Υπάρχει άσπρο και μαύρο. Ψέκας η μπολιασμένος. Και αν αυτός που μιλάει είναι γιατρός, επιστήμονας, βιολόγος τότε κακό του κεφαλιού του. Είναι Ψέκας με πιστοποίηση και πτυχίο. Να κουβεντιάσουμε αυτά που ενδεχομένως λέει δεν υπάρχει στην ατζέντα. Θα πρέπει κανείς να είναι είτε γραφικός ειτε προσκυνημένος. Πουτάνα Ελλάδα το μεγαλείο σου.

email > info@tipsmaker.net