Ποδαρικό από Αίγυπτο μέχρι Σαλβαδόρ

Global

Να συστηθώ; Δεν χρειάζεται. Το όνομα τα λέει όλα. Global. Παγκόσμιος. Χτυπάω παντού. Στα περισσότερα ματς που θα δείτε εδώ μπορεί να μην έχετε ακούσει καν τις ομάδες. Δεν έχει σημασία αυτό. Λεφτά βγαίνουν από παντού, όχι από τη Ρεάλ, τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Γιουβέντους. Ειδικά στις λίγκες αυτές, πολλά στοιχεία και ειδήσεις περνούν κάτω από τα ραντάρ των μπουκ.

Δύο είναι οι κύριοι άξονες του παιχνιδιού μου: Ο ίδιος ο μπουκ και η γεωγραφία-εθνολογία. Υπολογίζω τη γνώμη του μπουκ για κάθε ματς απ’ αυτά που μελετώ και τον σέβομαι, γιατί τα μαγαζιά αυτά έχουν αποδείξει για δεκαετίες πια ότι ξέρουν περισσότερα από τους παίκτες. Οπότε, πάω με τα νερά τους. Λεπτομέρειες, σε άλλη στήλη, αν χρειαστεί. Η γεωγραφία-εθνολογία δεν είναι καθόλου άσχετη με το στοίχημα. Σε πολλές χώρες ισχύουν πράγματα που δεν περνάνε από το μυαλό του μέσου παίκτη. Ούτε του μπουκ, ευτυχώς. Εδώ είμαι εγώ να χτυπήσω.

Τις ομάδες θα τις γράφω στα αγγλικά, για να τις βρίσκετε ευκολότερα.

Χωρίς άλλα λόγια, πάμε να κάνουμε ποδαρικό:

# Petrojet-El Sekka El Hadid (14.30): Αίγυπτος, δεύτερη κατηγορία. Πρωτοπόρος η Πετροτζέτ από το Σουέζ, ιστορική ομάδα και αποφασισμένη να επιστρέψει στα σαλόνια. Ξεπεσμένη αριστοκράτισσα η Ελ Σέκα από το Κάιρο. Αν είχε άλλο όνομα, μ’ αυτά τα δεδομένα (4/4 νίκες η Πετροτζέτ εντός) ο άσος δεν θα’ δινε πάνω από 1,50. Στο 1,75 είναι δίκαιος.

# Gorni Rahic-Stupanica Olovo (14.30): Βοσνία, δεύτερη κατηγορία. Τελευταία αγωνιστική πριν τη θηριώδη διακοπή του χειμώνα (επανέναρξη τον Μάρτιο). Δεύτερη η Στουπάνιτσα, καλή ομάδα, αλλά στη Βοσνία τα διπλά είναι πολύ δύσκολα. Ειδικά στη συγκεκριμένη έδρα, στο Μπρτσκο, που βρίσκεται πολύ κοντά στις σερβικές περιοχές.

# SC Moknine-EM Mahdia (15.00): Τυνησία, δεύτερη κατηγορία. Αρχή είναι ακόμα, γι’ αυτό στη βαθμολογία φαίνονται ισάξιες. Η γηπεδούχος έχει 8 βαθμούς σε 6 ματς και η φιλοξενούμενη 7 σε 5. Μια πιο προσεκτική ματιά στο πρόγραμμα που έχουν βγάλει δείχνει ότι η Μοκνίνε είχε σαφώς δυσκολότερο έργο και στο 1,80 αξίζει.

# Platense-Dragon (23.15): Ελ Σαλβαδόρ. Τελειώνει η κανονική περίοδος σε δύο αγωνιστικές, αδιάφορη η Πλατένσε, θέλει το ματς η Ντράγκον για να μπει στην οκτάδα του ομίλου της και να συνεχίσει στα πλέι οφ. Οι αποδόσεις έχουν βγει με βάση το κίνητρο. Το ματς μεταξύ τους τον Σεπτέμβριο στην έδρα της Ντράγκον ήταν επεισοδιακό, με δύο αποβολές (μία εκατέρωθεν) κι έληξε 4-2, προηγήθηκε 4-0 η Ντραγκόν κι έβαλε δύο η Πλατένσε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ανοιχτό ματς κι εδώ και πιθανό το Over 2,5. 

email > Global@Global.Global
DateEventPickStakeOddsProfit
19-11-2023

Petrojet-El Sekka El Hadid

Petrojet To Win

1001.75-100
19-11-2023

Gorni Rahic-Stupanica Olovo

Gorni Rahic or Draw

1001.70+70
19-11-2023

SC Moknine-EM Mahdia

SC Moknine To Win

1001.80-100
19-11-2023

Platense-Dragon

Over 2,5 goals

1001.90+90