28η μέρα στην Ιρλανδία

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Μπορεί να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά για την έναρξη των πρωταθλημάτων στα γήπεδα της Αγγλίας και της Σκωτίας, όμως απόψε Παρασκευή, συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Ιρλανδία, που συνεχίζεται με την 28η αγωνιστική.

Η Bohemian θέλει την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι παραμονής, απέναντι στην Limerick, καθώς τις δύο ομάδες τις χωρίζουν μόλις τέσσερις βαθμοί και δύο θέσεις (έβδομη η Bohemian, ένατη η Limerick). Με την φόρα της έδρας οι γηπεδούχοι και με την βοήθεια του κόσμου, πιστεύω θα πάρουν αυτή τη νίκη-ανάσα, που θα ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η Derry και Sligo, είναι δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους, καθώς οι γηπεδούχοι κυνηγούν μία θέση για το Europa League, καθώς βρίσκονται πέντε βαθμούς μακριά, από την τρίτη Waterford. Από την άλλη η Sligo, βρίσκεται σε άσχημη θέση, αφού βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από την ένατη θέση και συγκεκριμένα δύο βαθμούς από την Limerick και δε νομίζω πως έχει ελπίδες, για κάτι καλό σε αυτό το παιχνίδι.

Η St. Patrick’ s θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητές της, για να “τσεκάρει” ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο και απέναντι στην τελευταία και αδύναμη Bray, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, αφού οι φιλοξενούμενοι είναι με το ενάμιση “πόδι” στην δεύτερη κατηγορία.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
03-08-2018

Derry – Sligo
St. Patrick’ s – Bray
Bohemian – Limerick

1
1
1

1003.70-100