Αμφίρροπα παιχνίδια

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Άλλη μία αγωνιστική στην Ιρλανδία με πολύ αμφίρροπα παιχνίδια, καθώς υπάρχουν ντερμπάκια, μπαίνοντας στην 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σιγά σιγά κρίνονται θέσεις και στόχοι για όλες τις ομάδες.

Και η Derry και η St. Patrick’ s, δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αφού έχουν αρκετές ήττες τις τελευταίες αγωνιστικές. Όμως οι γηπεδούχοι, έχουν μικρό προβάδισμα, αφού αγωνίζονται στην έδρα τους και με ενδεχόμενη νίκη θέλουν να παραμείνουν κοντά στις τρεις πρώτες θέσεις, που οδηγούν στην Ευρώπη τη νέα περίοδο.

Καλύτερη ομάδα η Waterford, όντας τρίτη στην βαθμολογία και παρ’ όλο που προέρχεται από ήττα, δε νομίζω πως θα έχει προβλήματα απέναντι στην ένατη και προ τελευταία Limerick και ας αγωνίζεται εκτός έδρας.

Το παλεύει η Shamrock και θα το παλέψει μέχρι το τέρμα για να κατακτήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού βρίσκεται μόλις τέσσερις βαθμούς μακριά από την τρίτη θέση και τη Waterford. Από την άλλη η Sligo δεν πείθει και για αυτό το λόγο βρίσκεται στην όγδοη θέση, μία πάνω από την Limerick και την ζώνη του υποβιβασμού.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
28-07-2018

Derry City – St. Patrick’ s
Limerick – Waterford
Shamrock Rovers – Sligo Rovers

1
2
1

1006.41-100