Έλλειψη …αδρεναλίνης !

Τον θυμάσαι τον Νίκλας Μπέντνερ, τον άλλο τε στράικερ της Αρσεναλ; Ο Δανός υψηλόσωμος στράικερ προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση και αποκάλυψε τι έγινε την νύχτα που τον άλλαξε σαν άνθρωπο. Τότε που, λέει πως, κατάφερε να απεξαρτηθεί από τον εθισμό του στον τζόγο!

Πολλά προβλήματα με τον τζόγο ο Μπέντνερ και έδωσε προ ημερών συνέντευξή όπου ομολόγησε ότι έχασε περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ παίζοντας πόκερ! Διαβασες καλα. Εχασε, λεει, 6 εκατομυριάκια στα χαρτιά ο μέγιστος Δανός και κατάλαβε ότι έχει θέμα με τον τζόγο. Δεν το πήρε χαμπάρι στα 2-3 εκατομμύρια, επρεπε να χάσει πρώτα τον προϋπολογισμό ενός καλλικρατικού δήμου για να το α-συνηδειτοποιήσει. Και οι λόγοι που τον οδηγούσαν στα τραπέζια των καζίνο να σκορπάει τα χιλιάρικα, ήταν γιατί αναζητούσε την… αδρεναλίνη ο κ. Μπέντνερ. “Όταν είχα πολλούς τραυματισμούς δεν μπορούσα να βρω εκείνο το συναρπαστικό συναίσθημα του να παίζεις μπροστά σε 60.000 ανθρώπους” λεει ο Δανός και για να λύσει αυτό το πρόβλημα τα τρωγε στα καζίνα. Δεν έφταιγε ο προβληματικός του χαρακτήρας τα στερημένα του παιδικά χρόνια και η όποια καταπίεση απο την οικογένειά του Οχι. Η ελλειψη αδρεναλίνης και το ποδόσφαιρο έφταιγαν. Που όταν τραυματίζεσαι τρέχεις στα καζίνα να τα τρως στο μπλακ τζακ. Ολοι το ξέρουν αυτό.

“Σε μία βραδιά έχανα 400.000 λίρες, αλλά στο τέλος κατάφερα να κερδίσω πίσω τα περισσότερα και τελικά έχασα 20.000. Ένιωθα άσχημα, αλλά όταν επέστρεψα στο σπίτι ήξερα ότι οι βραδιές του μεγάλου τζογαρίσματος έχουν τελειώσει. Δεν ήθελα να γίνω ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που έχασε όλα τα λεφτά του και δεν χρησιμοποίησε το μυαλό του” είπε ο Μπέντνερ και δάκρυσαν οι τσόχες. Γιατί δεν είναι “ακόμα ενας ποδοσφαιριστής” αλλά το δειγμα ποδοσφαιριστή που αυτοκαταστρέφεται. Γιατί ο Μπέντνερ μετά από 1-2 σεζόν στην Αρσεναλ για το μόνο που έχει διακριθεί είναι η αυτοκαταστροφή. από τζόγο μέχρι ποτό. Και από μανούρες και τσακωμούς με προπονητές, μέχρι φυλακή.

Ναι, φυλακή. Γιατί ο Μπέντνερ που “δεν ήθελε να γίνει ακόμα ένας…” έχει κάνει στην ψειρού γιατί σακάτεψε στο ξύλο έναν ταξιτζή. Επαιζε στην Ρόζενμποργκ, έκανε κοπάνα και πήγε στη Δανία για να δει την γκόμενα, πήγαν μαζί και τα ήπιανε και στο ξεκάρφωμα ο Νίκλας σουρωμένος αρπάχτηκε με τον ταξι-ντράιβερ, τον φόρτωσε μάπες και καταδικάστηκε, έκανε φυλακή. Και τον διαολόστειλαν απ την Ρόζενμποργκ μετά από λίγο. Και πλέον παίζει σε 4ης κατηγορίας ομάδα, την δανέζικη Τέρνμπι του δικού μας κόουτς Τίμου Αδρακτά. Αυτός είναι ο Νίκλας. Ετών; 32.

email > info@tipsmaker.net