Ανοικτό σε κάθε ενδεχόμενο …

Hacker

Ημιτελική φάση Euro 2024 … νόκ αουτ το ματς.

UEFA -European Championship (22:00)

# Netherlands -England το αποψινό δεύτερο ζευγάρι του ημιτελικού, ο νικητής θα παίξει τελικό με την Spain. Κρίνοντας απο την μέχρι τώρα πορεία τους στην διοργάνωση συγκυριακά έφτασαν μέχρι εδω, εξαιρετικά δύσκολο σε προσέγγιση σημείου ανοικτό σε καθε ενδεχόμενο -σωστά μοιρασμένο το σετ αποδόσεων- δείχνει ισορροπημένο η λεπτομέρεια θα κάνει την διαφορά. Υπο αυτές τις συνθήκες τον πρώτο λόγο στην ισοπαλία με η ανευ τερμάτων. 

Tipsmaker.net  To καλύτερο στοίχημα με συνδρομή

BRAZIL -Serie A (01:00)

# 2η διαδοχική νίκη της Vasco da Gama με διπλό κόντρα στην Ιντερνασιονάλ μεσα στο γήπεδο της αλλάζει πρόσωπο θα επιχειρήσει να σπάσει την παράδοση … χωρίς προπονητή και με ψυχολογία στο ναδίρ η Corinthians δύσκολα να βγάλει αντίδραση, ενδεικτικά στα 11 τελευταία εχει μόλις 1 νίκη.

Tipsmaker.net  To καλύτερο στοίχημα με συνδρομή

ΥΓ. By the way η δουλειά η δική μας εχει να κάνει με το προγνωστικό κομμάτι, ξεκάθαρα πράγματα. Εδω εστιάζουμε στοιχηματικώς συγκρίνουμε αποδόσεις, επιδόσεις, πιθανότητες και με βαση την πρόσφατη εικόνα που βγάζουν παίκτες και ομάδες στο χορτάρι καταλήγουμε στο συμπέρασμα. Δεν κρίνουμε περαιτέρω άλλωστε δεν είμαστε σε θέση να μπούμε σε τεχνικά θέματα ποδοσφαιρικής ανάλυσης των ομάδων (τακτικές συστήματα σχηματισμούς) αυτά αφορούν τους άμεσα εμπλεκόμενους οπως προπονητικά, ιατρικά τίμ, διατροφολόγους ψυχολόγους και αλλους πολλούς που πληρώνονται αδρά. Μην σπάτε κεφάλια και χαλάτε μυαλά, τα πάντα στο ποδόσφαιρο εχουν να κάνουν με το ταλέντο και την αντίληψη του κάθε παίκτη ξεχωριστά -σε ομαδική συνάρτηση βεβαίως- ο παίκτης είναι ο πρωταγωνιστής πάνω στην σκηνή αυτός ειναι που με την κάθε του ενέργεια αλλιώνει η καθορίζει ενα αποτέλεσμα στην τελική. νούμερα και στατιστικές έρχονται σε δεύτερο και τρίτο χρόνο. Απλά πράγματα και κατανοητά. Αυτά εν συντομία, για οποιαδήποτε διεκρύνηση σχετικά με το άθλημα που λέγεται ποδοσφαιρικό-στοίχημα εδω είμαστε να σας λύσουμε κάθε απορία.

email > Hacker@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
10-07-2024

Netherlands vs England

Draw

1002.90-100
10-07-2024

Vasco da Gama vs Corinthians

Vasco da Gama to win

1002.15+115
10-07-2024

Netherlands vs England

England to quilified

1001.77+77