Απ’ όλα έχουμε απόψε …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Συνδυασμός τριών διαφορετικών πρωταθλημάτων σήμερα με Premier League, Championship και Ιρλανδικής Premier Division.

Η Stoke υποδέχεται την Norwich. Την μαθηματική κατάκτηση της ανόδου και της κατάκτησης της Championship θέλει να ολοκληρώσει η Norwich, ενώ η Stoke από την πλευρά της είναι εντελώς αδιάφορη βαθμολογικά, αφού δεν έχει πιθανότητες για τα Play-Off της ανόδου, αλλά έχει σώσει την κατηγορία και μαθηματικά.

Η Waterford υποδέχεται την Derry City. Οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ καλύτεροι σαν ομάδα, αφού βρίσκονται αρκετά ψηλά στην βαθμολογία (δεύτεροι με 20 βαθμούς). Για αυτό και πιστεύω πως θα καταφέρει να πάρει τη νίκη, παρά το γεγονός πως παίζει εκτός έδρας, αφού η Waterford αν και νωρίς στο πρωτάθλημα, βρίσκεται αρκετά πίσω στην βαθμολογία.

Η Chelsea υποδέχεται την Burnley. H Βurnley μπορεί να είναι σε φόρμα αφού έχει πετύχει συνεχόμενες νίκες, όμως η ποιότητα της Chelsea είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με την Burnley και σε συνδυασμό με το γεγονός πως το παιχνίδι διεξάγεται στο Stamford Bridge, πιστεύω πως οι γηπεδούχοι θα πάρουν τη νίκη και μάλιστα από ημίχρονο, αφού θέλουν πολύ τη νίκη, για να παραμείνουν σε τροχιά Champions League.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
22-04-2019

Stoke – Norwich
Waterford – Derry C,
Chelsea – Burnley

2
2
1/1

1009.00-100