Απέχουν παρασάγας …

Hacker

Παμε στην κίνηση της Κυριακής :

# Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στα δυο συγκροτήματα, απέχουν παρασάγας ποδοσφαιρικά οι ομάδες. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ η Ουγγαρία υστερεί σε ποιότητα και δυναμική δύσκολα να απειλήσει … βαρύ το ρόστερ της Κροατίας δεν χρειάζεται να φορτσάρει ιδιατερα, αρκεί ενα 20λπετο γεμάτο να κάνει την διαφορά.

# Άχαστη απο τον περασμένο Σεπτέμβριο εντός η Κάντιθ ψάχνει είσοδο στην 6αδα παραδοσιακά εχει το πανω χέρι … μη αναστρέψιμη η κατάσταση στην Κόρδοβα ( 53 γκολ παθητικό ) δεν προλαβαίνει να σώσει την κατηγορία.

# Αναμφίβολα προκαλούν «ίλιγγο» οι αμυντικές επιδόσεις της Γρανάδα μετράει 4 ματς αήτητη κυνηγάει απεθείας άνοδο δεν εχει δεχτεί γκολ στα 15 τελευταία παιχνίδια …στην μέση του πουθενά η Λας Πάλμας εχει ξεμείνει απο στόχους κάνει αγγαρεία.

# Σαφώς σε καλύτερο μομέντουμ η Ολλανδία εχει τα φόντα να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο τερματίζοντας την αποτυχία των δυο προηγούμενων διοργανώσεων …δεν πείθει γενικώς η Γερμανία προέρχεται απο 3σερί ήττες αντιθέτως προκαλεί με τις εμφανίσιες της.

# Εχει θέματα η Σλοβενία συμπλήρωσε 7 ματς χωρίς νίκη τρέχει ισάριθμες ισοπαλίες στα 4 τελευταία και μάλιστα με το ιδιο σκορ ( 1-1 ) … σε φούλ φόρμα τα Σκόπια ( 6-0-1 ) πέτυχαν νίκη ψυχολογίας στην πρεμιέρα παίζουν καλά την κόντρα επίθεση.

email > Hacker@tipsmaker.net
Date Event Pick Stake Odds Profit
24-03-2019

Hungary – Croatia
Cadiz – Cordoba
Granada – Las Palmas

2
1
1

100 5.18 -100
24-03-2019

Netherlands – Germany
Slovenia – Macedonia

1
( Χ2 )

100 5.78 -100