στοιχημα με συνδρομη

Γιάννηδες και θεριά!

Asian bet

>> Ματσάρες μεταξύ ισοβαρών αντιπάλων, μεταξύ ομάδων που δεν βγαζουν φανερή ανωτερότητα επί του αντιπαλου τους, απόψε. Spain & Germany, φαβοράκλες τίτλου που συγκρούονται νωρίς. Και Portugal με France, οι μεν δείχνουν πράγματα αλλά εχουν και τρωτά, οι δε δεν έχουν πείσει ακόμα, αλλά έχουν μοναδάρες ικανές για το καλύτερο! Φοβάται ο Γιαννης το θεριό και το Θεριό το Γιάννη δηλαδή! Δυο Γιαννηδες μάλλον και δύο θεριά απόψε! Ποιος να (μην) φοβηθεί, ποιον!

Tipsmaker.net  To καλύτερο στοίχημα με συνδρομή

>> Δυστυχώς οι δύο καλύτερες ως τώρα ομάδες του euro 2024 θα αναμετρηθούν πολύ νωρίς, στον αποψινό προημιτελικό και μία και των δύο θα αποχαιρετήσει νωρίς στην διοργάνωση. Η Spain έχει παίξει πολύ καλύτερα πότε θα περίμενε ο μέσος ποδοσφαιρόφιλος και δικαίως θεωρείται πλέον ένα από τα φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο. Η δε Germany πιο κυνική, αλλά σε κάθε περίπτωση παρουσιάζοντας άριστη ποδοσφαιρική εικόνα απλή το οικοδόμημα των Φούριας Ρόχας. Μοιάζει απίθανο αυτές οι δύο καλοκουρδισμένες ποδοσφαιρικές ομάδες να μην βρουν δίχτυα. Ακόμα κι αν πάμε σε παράταση, αυτό εκτιμάται ότι θα γίνει έχοντας βρει τουλάχιστον από ένα γκολ ένθεν κι ένθεν στα 90 λεπτά.

Tipsmaker.net  To καλύτερο στοίχημα με συνδρομή

>> Η Portugal ακόμα κι αν δεν έχει σκοράρει ο Ρονάλντο έχει δείξει πολύ καλή εικόνα ανταγωνιστική, παραγωγική και εκτελεστικά δεν της λείπει κάτι. Αντιμετωπίζει, δε, μία France Η οποία δεν έχει βρει δίχτυα από δικό τους παραγωγικό παιχνίδι αλλά μόνο με αυτογκόλ και πέναλτι. Ποδοσφαιρικά τον πρώτο λόγο έχουν οι Ίβηρες, όμως ακόμα και ως μονάδες η France είναι κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος. Είναι βέβαιο πως θα δούμε παιχνίδι ισορροπιών και όλα θα κριθούν στην απόλυτη λεπτομέρεια, αν κριθούν φυσικά στα 90 λεπτά κάτι το οποίο δεν μοιάζει τόσο πιθανό. Όλα δείχνουν πως πάμε τουλάχιστον σε παράταση.

email > asianbet@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
05-07-2024

Spain vs Germany

G/G

1001.88+88
05-07-2024

Portugal vs France

X

1003.00+200