Άσοι σε “μικρές” και Β. Ιρλανδία …( ΤΑΜΕΙΟ – 8.31 )

Ballander

** Ασοι στις χαμηλές κατηγορίες και τον ιρλανδικό βορρά απόψε το παιχνίδι μας. Στη Νάσιοναλ Λιγκ η Ολτρινχαμ πάει απο το κακο στο χειρότερο, παιζει μισή, χωρίς ψυχολογία και έχει τρεις σερί ήττες. Χάνει διαρκώς έδαφος. Στον αντίποδα. Συνήλθε αγωνιστικά η Τσέστερφιλντ, κάνει σερί τεσσάρων ματς δίχως ήττα και απόψε έχει την ευκαιρία αν κάνει νίκη στην έδρα της να πλησιάσει έτει περαιτέρω την 7άδα, τα πλέι οφ ανόδου. Στο 1,80 ο άσος.

** Στη Λιγκ 2 η Μπόλτον σε φόρμα και από σερί νικών υποδέχεται τη Σκάνθορπ, Η οποία επίσης προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες. Ολες, όμως, κόντρα σε μερικές από τις πιο ντεφορμέ ομάδες της κατηγορίας, όλες στο κάτω μισό της βαθμολογίας. Απεναντίας, η Μπόλτον έκανε αποτελέσματα και με ομάδες στην τετράδα και την 6άδα. Στο 2,10 ο άσος

** Από τρία ματς σερί με νίκες και ουσιαστικά πλήρης η Κλίφτονβιλ υποδέχεται μια αποδεκατισμένη Μπάλιμενα. Ενα νεανικό σύνολο που δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει βασικα στελέχη και αυτό φαίνεται στην απόδοσή της, βγαινει σε ανομοιογένεια και πτώση απόδοσης. Εχει τέσσερις σερί ήττες και πάει σε μία από τις πλέον δύσκολες έδρες της Πρέμιερ κατηγορίας Βορείου Ιρλανδίας. Στο 2,20 ο άσος.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
23-02-2021

Bolton – Scunthorpe
Chesterfield – Altringham
Cliftonville – Ballymena

1
1
1

1008.31+731