Άσος στο 1,73…

Asian bet

>> Ομάδα που έκανε πλάκα στο πρώτο ματς και δραπέτευσε με το 4-1 εκτός έδρας είναι η ΑΕΚ και η Ζόρια δεν μπορεί να φανταστεί κανείς πως και γιατί θα απειλήσει απόψε την Ενωση. Ντεφορμέ και από τέσσερα σερί δίχως νίκη οι Ουκρανοί. Ο άσος στο 1,75 απόλυτα επιλέξιμος.

>> Ντάνταλκ και Ραπίντ έκαναν ένα παιχνίδι η χαρά του γκολ την περασμένη αγωνιστική. Αποτέλεσμα 4-3 για τους Αυστριακούς που έχουν μεγάλη ευκαιρία να μείνουν ζωντανοί στη μάχη πρόκρισης αν περάσουν τίποντοι από την Ιρλανδία. δε ματς που παίζεται σε παγωμένο ουδέτερο στάδιο και χωρίς κόσμο. Κα με τον αρχισκόρερ των Ιρλανδών εκτός μάχης λόγω τραυματισμού. Καλαι έπεσαν όλοι στο Over 3,5. Ούτε καν. Δύσκολ αθα ανοίξει το ματσάκι σημερα αλλά για να μην πάμε στο ρισκαδόρικο Under 2,5 αρκούμαστε στο ιδανικά πληρωμένο Under 3,5 στο 1,67.

>> Η Μόλντε έχει να παίξει εκτός της Αρσεναλ, με την Ντάνταλκ εντός και τη Ραπίντ εκτός τελευταία αγωνιστική. Ακόμα κι αν η Ραπίντ κερδίσει απόψε την Ντάνταλκ και η ίδια χάσει από την Αρσεναλ, θα ισοβαθμήσουν στους 6. Η Μόλντε θα κερδίσει την Ντάνταλκ και η Ραπίντ θα χάσει από την Αρσεναλ την αλλη αγωνιστική; Θα πάει στο +3 και τελευταία αγωνιστική θα θέλει νίκη η Ραπίντ για να περάσει. Αν, απόψε, κάνει ισοπαλία η Μολντε ουσιαστικά κάνει άλμα πρόκρισης, σχεδόν τη σιγουρεύει. Και η Αρσεναλ με το ποντάκι σχεδόν σιγουρεύει την πρωτιά. Δεν έρχεται; 

email > asianbet@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
26-11-2020

AEK – Zorya
Dundalk – Rapide V.
Molde – Arsenal

1
U 3,5
X

10011.98-100