Αξία στο διπλό της Ιταλίας

Asian bet

Καλημέρα σας,

Νέο ταμείο τη χθεσινή ημέρα και συνεχίζουμε και σήμερα με δυνατή τριάδα από τα ματς των εθνικών ομάδων για περισσότερα κέρδη.

Πολωνία – Ιταλία με επιστροφή χρημάτων*, αμέτρητες αγορές,  σούπερ αποδόσεις.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις μας.

Η Ιταλία διαθέτει τεράστιο ταλέντο και ποιότητα, ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Αυτή την αγωνιστική στο Nations League θα αντιμετωπίσει την Πολωνία, η οποία επίσης προβληματίζει με την εικόνα της. Η νίκη των Ιταλών στις τιμές που προσφέρεται αξίζει το ποντάρισμα μας, με την ομάδα του Μαντσίνι να δείχνει το τελευταίο διάστημα σημάδια ανάκαμψης, τα οποία θα φέρουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα στη συνέχεια.

Έξι ήττες και μία ισοπαλία μετράει η Λιθουανία στα τελευταία της επτά παιχνίδια. Εκτός από τα αποτελέσματα παρουσιάζει στα περισσότερα παιχνίδια της και κακό πρόσωπο. Το Μαυροβούνιο, επίσης μετράει σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, έχοντας μόνο μία νίκη το τελευταίο διάστημα κόντρα στην Λιθουανία. Έχει καλύτερη ομάδα και μπορεί να επαναλάβει την επικράτησή του και στη σημερινή αναμέτρηση.

Από ματς χωρίς γκολ προέρχονται τόσο η Ρωσία όσο και η Τουρκία. Ωστόσο, εμείς περιμένουμε ανοικτό ματς με πολλά γκολ στη σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση. Οι Τούρκοι μετρούν πέρα από το τελευταίο τους 0-0, έξι over 2.5 στα τελευταία επτά τους ματς. Επίσης, πολλά τέρματα υπάρχουν συνήθως και στα ματς των Ρώσων.

email > asianbet@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
14-10-2018

Poland – Italy
Lithuania – Montenegro
Russia – Turkey

2
2
Ο 2.5

10010.14-100