Χρονιά Μουντιάλ …

Χρονιά Μουντιάλ αυτή που διανύουμε και όμως, αυτό το καλοκαίρι από ποδόσφαιρο το μόνο που έχει να παρουσιάσει είναι οι πρώιμες φάσεις των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Του Champions League και του Κόνφερενς league.

Ξεκινάνε αυτή την εβδομάδα ουσιαστικά τα παιχνίδια των προκριματικών των ευρωτουρνουά. Μπορεί να είχαν παίξει κάποιες ομάδες την προηγούμενη η προ προηγούμενη εβδομάδα, όμως αυτή ήτανε η προ – προκριματική φάση. Με 4-5-6 ομαδες, οι πιο αδύναμες στατιστικά σε όλη την Ευρώπη. Οι οποίες μοιράστηκαν αντίστοιχα δύο – τρία εισιτήρια με τα οποία μπαίνουν στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και συμπληρώνουν τον αριθμό τον απαιτούμενο για να βγαίνουν τα σταυρώματά όπως τα έχει σχεδιάσει στο πρόγραμμα της η UEFA.

Το Μουντιάλ φέτος θα παιχτεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Όλα τα πρωταθλήματα, λοιπόν, θα ξεκινήσουν αρκετά νωρίτερα για να μπορέσει να δημιουργηθεί χώρος απαιτούμενος για την διακοπή των πρωταθλημάτων την προετοιμασία των εθνικών και την διεξαγωγή του παγκοσμίου κυπέλλου. Αυτό σημαίνει ότι ο προγραμματισμός των ομάδων έχει διαφοροποιηθεί τα μέγιστα σε σχέση με την κανονικότητα, σε σχέση με τις σεζόν που έχουν προηγηθεί.

Ας βάλουμε, τώρα, και τα δύο θέματα που προαναφέρθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο. Έχουμε αρκετά τροποποιημένο πρόγραμμα για τις ομάδες ώστε να μπορέσει να δημιουργηθεί χώρος και χρόνος για την διεξαγωγή του παγκοσμίου κυπέλλου. Έχουμε, λοιπόν, πρωταθλήματα που θα ξεκινήσουν και θα τελειώσουν σε τελείως διαφορετικές ημερομηνίες από αυτές που συνηθιζόταν τα προηγούμενα χρόνια, ομάδες που έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους σε τελείως διαφορετικό χρονικό σημείο από ότι αλλοτε Και έχουμε και ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε προκριματικής φάσης, άρα παιχνίδια εκ προοιμίου περίεργα για τα αποτελέσματα και την έκβαση τους, να ξεκινάν αυτήν την εβδομάδα. Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, όταν άλλοτε οι ομάδες σε αυτήν την χρονική περίοδο ακόμα είχαν τους ποδοσφαιριστές τους στις θάλασσες και για μπάνια. 

Ανοιχτές στην έκπληξη είναι οι αναμετρήσεις των ευρωπαϊκών κυπέλλων, τα προκριματικά που ξεκινούν αυτήν την εβδομάδα. Ανοιχτές στην μεγάλη έκπληξη και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να ψάξεις και να αναζητήσεις τα κορυφαία παιχνίδια που θα προσφερθούν. Τις λάθος απόδοσης.Ακόμα – ακόμα και τα… Ματιασμένα παιχνίδια. Γιατί υπάρχουν και αυτά, έτσι; Ας μην κρυβόμαστε πίσω απ’το δάχτυλό μας, όταν μία ομάδα δεν μπορεί να διακριθεί σε έναν θεσμό, αυτό που επιζητά αν ψάχνει το οικονομικό όφελος που θα την βοηθήσει να βγάλει τη σεζόν, μπορεί να το βρει στις πιο περίεργες σκιώδεις και παράνομες γωνίες του στοιχηματικού πλανήτη. Το ερώτημα είναι μπορούμε να πάρουμε μυρωδιά του τι θα συμβεί, πριν αυτό συμβεί;

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα…

email > info@tipsmaker.net