Λάτιν φούτμπολ …

Ξεκινάει με μπαλάρα, με εμφάνιση για 3 και 4-0 και λες νάτηνα, είναι πια έτοιμη αν μας χαρίσει στιγμές απόλαυσης εμάς τους οπαδούς της. Περηφάνιας στο λαό της. Και δεν σε νοιάζει η γκέλα, συγκυριακή ήταν λες και μάλιστα αυτό ήταν ολοφάνερο και για τους οχτρους. Και πάει όλη η στοιχηματική υφήλιος κι ακουμπάει φράγκα στο δεύετρο της ματς. Δε παίζει να μην κερδίσει και ειναι εντελως μαλακας ο μπουκ που το άφησε να παίζεται στο 1,75+ το ασάκι. Σίγουρο. Πιο βέβαιο κι από το ότι ο ήλιος θα βγει από Ανατολάς και θα πέσει από δυσμάς.

Οι αλάνες του στοιχήματος είναι γεμάτες από πτώματα όσων έπαιξαν τέτοια σίγουρα, όπως η νίκη της Αργεντινής με τη “γερασμένη Χιλή”. Δεν υπάρχουνε τέτοια πράματα στο στοίχημα. Ετσι και η Ισπανία, ξεκινάει στο ματς με την αμπαλαέα Σουηδία και κάνει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Και αν είχε 50 φράγκα το ακάουντ σου, εύκολα τα πέρναγες σκέτο άσο υπέρ της Ισπανίας. Εκανε μπαμ ότι το γκολ είναι θέμα χρόνου.Ψημένη ιστορία ήταν.

Από το ήταν, ως το είναι, στο στοίχημα υπάρχει μια τεράστια διαφορά. Τόση, όσο το μπάτζετ σου. Που μπορεί να εξανεμιστεί αν δεν καταλάβεις έγκαιρα ποια ακριβώς είναι αυτή η διαφορά και πως λειτουργεί.

Στο Κόπα Αμέρικα φέτος η Βραζιλία έχει έναν και μόνο αντίπαλο. Τον εαυτό της. Ουτε καν την Κολομβία που δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση. Κανέναν άλλο. Ο “Μέσι στην εθνική Αργεντινής” ας συνειδητοποιήσουμε πια πως είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο. Και μόνο στο κλαμπ που παίζει αναδεικνύεται. Στην εθνική γελάνε τα τσιμέντα μαζί του.

Κωλοδιοργάνωση στην αρχή η φετινή γιορτή του λάτιν φούτμπολ αλλά η Κολομβία στο 1,75 να περνάει τετράδα αυτή την ώρα είναι αριστη επιλογή.

PS. Αρχισαν οι εκπλήξεις και στο Euro.  H Ισπανία έχασε βαθμούς, η Πορτογαλία στο τσακ τη σκαπούλαρε και η Γαλλία έκανε επίδειξη δύναμης με τη Γερμανία. Η δε Φινλανδία έπαιξε μετά την παρολίγο τραγωδία και κέρδισε τη Δανια. Και ακόμα δεν είδαμε τίποτε. Ερχονται κι άλλα σκαμπίλια σε ομάδες με παίκτες που παίζουν μπάλα 10 μήνες σερί κάθε 3-4 μέρες. Ο οργανισμός έχει αντοχές και αυτές τις έχουν υπερβεί οι φορείς των ποδοσφαιρικών θεσμών. Ο Ερικσεν τη γλίτωσε, ο επόμενος ίσως όχι. Ας τους προστατεύσουμε…

email > info@tipsmaker.net