Δεύτερη αγωνιστική …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας και το ενδιαφέρον αρχίζει να ανεβαίνει παρ’ όλο την λάμψη των υπόλοιπων πρωταθλημάτων της Μεγάλης Βρετανίας.

Η Sligo Rovers υποδέχεται την St. Patrick’ s. Στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος δεν μπήκαν πολλά γκολ στα παιχνίδια των δύο αυτών ομάδων, όμως νομίζω πως αυτή την φορά θα απελευθερωθούν πιο πολύ και θα βρουν δίχτυα, με το G/G να είναι ένα αρκετά πιθανό σημείο να βγει.

Η Cork City με την Waterford ηττήθηκαν στην πρώτη αγωνιστική και οι δύο, όμως τα πράγματα για έναν από τους δύο θα είναι πολύ διαφορετικά αυτή την φορά. Συγκεκριμένα η Cork City θα θέλει να δώσει ένα… show στους οπαδούς της που θα βρίσκονται στο γήπεδο και επίσης είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την Waterford και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει και τη νίκη.

Η Shmarock Rovers υποδέχεται την Derry City και θέλει να συνεχίσει στα καλά αποτελέσματα, παρά το καλό ξεκίνημα και της Derry. Η Shamrock Rovers έχει πολύ καλύτερο ρόστερ, αγωνίζεται εντός έδρας και είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
22-02-2019

Sligo Rovers – St. Patrick’s
Cork City – Waterford
Shamrock R. – Derry C.

G/G
1
1

1004.70-100