Δεν μπορούν στο Anfield …

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Συναρπαστικά παιχνίδια για σήμερα στην Premier League, καθώς έχουμε δύο επικίνδυνες εξόδους για την Chelsea και την Arsenal, αλλά και το ντέρμπι ανάμεσα στην Liverpool και την Manchester City στο Anfield.

Vistabet : Ολα παίζονται εδω !

Σε τρομερή φόρμα η Arsenal τις τελευταίες αγωνιστικές, προ έρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά και δύο νίκες στο Europa League και μία για το Carabao Cup. Από την άλλη η Fulham δεν είναι καλή, αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές και έχει δύο ήττες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, για την Premier League και βρίσκεται στην 18η θέση με πέντε βαθμούς σε εφτά παιχνίδια.

Στην ίδια κατάσταση με την Fulham, βρίσκεται η Southampton, η οποία δεν πείθει, καθώς στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει τέσσερις ήττες και μία νίκη (η μοναδική το διπλό μέσα στην έδρα της Crystal Palace). Η Chelsea ξεκίνησε πολύ δυνατά, όμως έχει δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, κάτι που σημαίνει ότι θα μπει πολύ δυνατά για τη νίκη, για να κατακτήσει τους τρεις πόντους, κάτι που εκτός απρόοπτου θα συμβεί.

Ντέρμπι κορυφής και τίτλου ανάμεσα στην Liverpool και την Manchester City. Πιστεύω στη νίκη των γηπεδούχων, κυρίως για ιστορικούς λόγου, διότι η Manchester City έχει να φύγει νικήτρια από το Anfield από το 2003 (κάτι που σημαίνει πως ο Guardiola χάνει πάντα στο Anfield) , ενώ σε αγώνες πρωταθλήματος στα μεταξύ τους παιχνίδια η Liverpool μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες και μία για το Champions League την περσινή σεζόν.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
07-10-2018

Fulham – Arsenal
Southampton – Chelsea
Liverpool – Man. City

2
2
1

1006.60-100