Διπλά με ασφάλεια ή ρίσκο

Ballander

Η Εβερτον δοκιμάζεται από μία Γουλβς κάθε άλλο παρά φορμαρισμένη. Αμφότερες πήραν την πρόκριση στο κύπελλο με πολύ άγχος και οριακά σκορ 2-1 και 1-0 αντίστοιχα. Αν, όμως, για κάτι μπορεί να είναι κανείς σίγουρος, αυτό είναι ότι το φορμάρισμα της Έβερτον είναι υπαρκτό. Σε μία δεδομένη στιγμή κατά την οποία οι “λυκοι” δεν τα… έχουν τα πατήματα τους. Το διπλό DNB στο 2,10.

H Μπέρνλι “έφτυσε αίμα” εως ότου προκριθεί στο κύπελλο, την ώρα που η Γιουνάιτεντ επίσης δυσκολεύτηκε όμως χωρίς να δεχτεί γκολ και κυρίως παίζοντας με δεύτερες και τρίτες επιλογές του Σόλσκιερ στην ενδεκάδα. Σαφέστατο το προβάδισμα της Γιουνάιτεντ το οποίο μπορεί να επιβεβαιωθεί και με διαφορά περισσότερη του ενός τέρματος. Το ασιατικό -1 στο 1,725.

H Σέφιλντ μετά από πάρα πολύ καιρό γεύτηκε την χαρά της νίκης στο κύπελλο και προκλήθηκε. Αυτό ασφαλώς και δεν διαφοροποιεί την αγωνιστική της κατάστασης στο πρωτάθλημα, όπου η πορεία της είναι τραγική και παραμένει δίχως τύχη. Έχει και αρκετά προβλήματα βασικών παικτών να διαχειριστεί ο κόουτς. Από την άλλη η Νιούκαστλ δεν θα βρει καλύτερη ευκαιρία να φτάσει επιτέλους σε μία νίκη πειστική που θα είναι ίσως εφαλτήριο για ένα καλό σερί στη συνέχεια. Για ασφάλεια το DNB στο διπλό, σε απόδοση 2,10.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
12-01-2021

Wolves – Everton
Burnley – Man Utd
Sheffield – Newcastle

2 DNB
2 A/H (-1)
2 DNB

1007.6-100