Δείτε Ch. League εσείς …( TAMEIO – 5,30 )

Ballander

Γεια σας φίλοι μου,

Εβδομάδα Champions League αυτή που όμως υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον και στα μεσοβδόμαδα παιχνίδια της Championship και της League One, όπου θα δώσουμε βάση και στην σημερινή μας στοιχηματική ενότητα.

Η Hull υποδέχεται την Norwich και οι αποδόσεις θα έλεγα πως είναι δώρο, καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 23η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην πρώτη θέση και φαίνονται αρκετά φορμαρισμένοι τον τελευταίο καιρό και πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη.

Διαφορά δυναμικότητας υπάρχει και ανάμεσα στην Leeds και στην Reading, με τους γηπεδούχους να έχει πέσει αισθητά η απόδοσή τους, σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος, όμως δεν παύει να είναι καλύτερη ομάδα από τους φιλοξενούμενους και αυτή η διαφορά πιστεύω θα είναι καταλυτική και η Leeds θα πάρει τη νίκη. Επίσης η Leeds έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, σε αντίθεση με την Reading, η οποία έχει αρκετές απουσίες.

Ντέρμπι αναμένεται το Sheffield Wednesday-Bolton με τις δύο ομάδες να ψάχνουν εναγωνίως τη νίκη που θα τους δώσει βαθμολογική ανάσα, ενόψει της παραμονής τους στην κατηγορία. Νομίζω πως ένα μικρό προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι, λόγω της έδρας και θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη και να βυθίσουν ακόμα περισσότερο τους φιλοξενούμενους.

Η Southend μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες δεν έχει άλλα περιθώρια βαθμολογικής απώλειας και απέναντι στην Scunthorpe, ψάχνει την δική της… εξιλέωση που θα την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών. Οι δύο ομάδες είναι κοντά, όμως λόγω και της έδρας, αλλά και της δίψας για νίκη θα καταφέρουν οι γηπεδούχοι να την κατακτήσουν.

Πρωτοπόρος και σαφώς ανώτερη η Portsmouth από την Walsall, το πιθανότερο είναι να μην έχει κανένα πρόβλημα και να πάρει τη νίκη, αφού παίζει και εντός έδρας κάνοντας ένα βήμα ακόμα, για την άνοδο και την επιστροφή της στην Championship.

Η Shrewsbury και η Plymouth δεν έχουν μεγάλη διαφορά σαν ομάδες, όμως η Plymouth αγωνίζεται εντός έδρας και με σωστή νοοτροπία, πιστεύω πως θα πάρει τη νίκη που θα την ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, που βρίσκεται αυτή την στιγμή.

email > Ballander@tipsmaker.net
DateEventPickStakeOddsProfit
27-11-2018

Hull – Norwich
Leeds – Reading
Sheffield W. – Bolton

2
1
1

1005.41-100
27-11-2018

Southend – Scunthorpe
Portsmouth – Walsall
Shrewsbury – Plymouth

1
1
1

1005.30+430